• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Vjeruj mi
    Vjeruj mi

    Vjeruj mi

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Vjeruj mi" T. M. Logana započinje naizgled običnim susretom u vlaku, ali brzo eskalira u napetu, zavodljivu misteriju koja čitaoca vuče duboko u tajne i neizvesnost. Glavna junakinja, Ellen, jednostavnim gestom dobrote prema uznemirenoj mladoj majci nalazi se uvučena u zagonetnu i opasnu situaciju. Ponudivši da na kratko pridrži bebu dok majka obavlja telefonski poziv, Ellen ne sluti da će taj trenutak iz temelja promeniti njen život.

    Sve se komplikuje kada majka nestane bez traga, ostavljajući Ellen s bebom i kriptičnom porukom koja uključuje molbu da čuva dete te upozorenja da ne veruje ni policiji ni bilo kome drugom. Šokirana i zbunjena, Ellen se nađe u srži zavere i misterije koja se vrti oko te nedužne bebe. Što više Ellen pokušava odgonetnuti zašto je majka bebe odabrala baš nju za ovaj čin očajanja, to dublje upada u mrežu opasnosti i manipulacija.

    Autor majstorski plete slojevitu priču punu obrata, gdje svaki lik može biti prijatelj ili neprijatelj, a istina se neprestano izmiče. Ellen, vođena unutrašnjim moralnim kompasom i snažnom željom da zaštiti dijete, suočava se s gotovo nepodnošljivom dilemom kako postupiti kada ne može vjerovati ni najbližima. Kako ulazi sve dublje u labirint laži i prijevara, tajne iz prošlosti počinju izranjati, nagoveštavajući da njeni motivi nisu tako jednostrani kako se čine na prvi pogled.

    Loganova sposobnost da održava visok nivo napetosti kroz cijeli roman čini "Vjeruj mi" izuzetno uzbudljivim čitanjem. Kroz niz neočekivanih otkrića, čitalac zajedno s Ellen pokušava sastaviti fragmente slagalice, suočavajući se s pitanjima o roditeljstvu, povjerenju i granicama koje smo spremni prekoračiti kako bismo zaštitili one koje smatramo nedužnima.

    Ova knjiga je impresivna mješavina psihološkog trilera i detektivske priče koja drži čitatelje na ivici sjedala sve do iznenadnog i dramatičnog završetka. T. M. Logan stvara kompleksan svijet u kojem se jedna spontana odluka pretvara u herojsku borbu za istinu, pravdu i zaštitu nevinog života.

    "Vjeruj mi" je intenzivna, emocionalno nabijena priča koja ispituje dubine ljudske hrabrosti i paranoje u savremenom društvu.

    Više detalja

    Br.strana: 420

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2022.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533720005

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239540
    Cena: 3.872 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 420

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2022.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533720005

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.