• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Večeras padaš sam
    Večeras padaš sam

    Večeras padaš sam

    OPIS KNJIGE:

    "Večeras padaš sam" Vladana Krečkovića je napeta i dirljiva priča o dugovima, prijateljstvu, iskupljenju i borbi protiv sudbine.

    Radnja romana se odvija u nekoliko ključnih dana pre Petrovdana, kada se Stanislav Radisavljević, poznat kao Redži, suočava sa lokalnim zelenašima kojima duguje preko 50.000 evra. Više od godinu dana Redži ne zna gde je Sonja Ašanin, što dodatno komplikuje njegovu situaciju.

    Knjiga prati napete događaje kako se članovi navijačke grupe "Ludilo mozga", predvođeni Maksimom Todorovićem Torijem, sve više približavaju Redžiju. Njihovo postupno sužavanje obruča oko glavnog junaka stvara atmosferu neizvesnosti i straha, dok Redži pokušava da pronađe izlaz iz naizgled bezizlazne situacije.

    Paralelno s Redžijevim iskušenjem, Kilmarnok gostuje u Velsu u noći koja je ključna za priču. U isto vreme, Redžijev najbolji prijatelj Ignjat kreće sa Autokomande za Obrenovac, nadajući se da postoji mogućnost za drugačiji ishod, čak i u zaustavnom vremenu. Njihove sudbine se isprepliću u noći iskupljenja, gde svaki od njih mora da se suoči sa svojim demonima i donese odluke koje će im promeniti živote.

    Krečkovićev roman majstorski prikazuje različite slojeve društva, od otuđujuće i fascinantne tehnosfere do živopisnog sveta prigradske svakodnevice. Likovi se kreću kroz životni vašar, sapliću se, padaju i ustaju, boreći se protiv tereta sudbine. Redži i Ignjat, kao i drugi likovi, predstavljaju ljude koji nisu pod reflektorima, ali čija borba i nepokolebljivost zaslužuju pažnju.

    "Večeras padaš sam" je delo koje nudi duboko razumevanje za sve one koji se bore sa teškim okolnostima i nepravdom. Krečković kroz svoje pisanje istražuje teme ljubavi, prijateljstva, duga i iskupljenja, pružajući čitaocima uvid u živote likova koji se suočavaju sa izazovima modernog društva. Njegova sposobnost da spoji različite svetove i prikaže ih na autentičan način čini ovu knjigu izuzetno relevantnom i angažujućom.

    Roman nosi snažnu poruku o vrednosti nepokolebljivosti i istrajnosti, ističući važnost borbe za pravdu i sopstvene ideale, čak i kada se čini da je sve izgubljeno. "Večeras padaš sam" je priča o ljudskoj snazi, hrabrosti i nadi, koja će inspirisati čitaoce da se suoče sa sopstvenim izazovima i pronađu put ka iskupljenju i miru.

    Više detalja

    Br.strana: 285

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: PPM Enklava

    ISBN: 9788681360361

    Šifra: 239955
    Cena: 1.400 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 285

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: PPM Enklava

    ISBN: 9788681360361

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.