• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • U potrazi za Sylvie Lee
    U potrazi za Sylvie Lee

    U potrazi za Sylvie Lee

    OPIS KNJIGE:

    "U potrazi za Sylvie Lee" autorke Jean Kwok je emocionalno nabijen roman koji istražuje složene porodične veze, tajne i identitet kroz misteriju nestanka jedne žene.

    Sylvie Lee, osvetljena kao briljantna, uspešna i lepa kći obitelji Lee, odgajana je od rođaka u Nizozemskoj i percipirana je kao stub stabilnosti i uspeha u svojoj porodici. Kada se vraća u zemlju svog detinjstva da poseti umiruću baku, Sylvie misteriozno nestaje, ostavljajući svoju porodicu u strahu i neizvesnosti.

    Roman prati Sylvijinu mlađu sestru, Amy, koja je oduvek živela u senci svoje sestre. Amy, opisana kao plaha i sramežljiva, nalazi se u nezavidnoj poziciji kada shvati da je njen ugledni uzor i zaštitnica nestala bez traga. Prestravljena ali odlučna, Amy odlazi u Nizozemsku, poslednje mesto gde je Sylvie viđena, nadajući se da će brzo rešiti misteriju sestrinog nestanka.

    Međutim, umesto jednostavnih odgovora, Amy se suočava sa nizom složenih otkrića koja polako razotkrivaju bolne tajne koje su duboko ukorenjene u temeljima njihove obitelji.

    Jean Kwok majstorski kreira narativ koji ne samo da drži čitaoca u neizvesnosti, već i pažljivo razmatra teme kao što su imigracija, kulturalni identitet i porodična očekivanja. Kroz Amyne oči, čitaoci postepeno otkrivaju pravu prirodu Sylvijinih "uspeha" i tereta koji je nosila, a koji su bili skriveni iza fasade savršenstva. Amyna potraga za istinom postaje i putovanje samoistraživanja, na kojem se mora suočiti sa svojim sopstvenim strahovima i nesigurnostima.

    "U potrazi za Sylvie Lee" je više od trilerskog romana o nestanku; to je duboko dirljiva priča o otpustu, praštanju i potrebi za razumevanjem kompleksnosti ljudskih emocija i motiva. Kwokova upotreba alternirajućih perspektiva doprinosi bogatstvu priče, omogućavajući čitaocima da vide kako se različiti likovi suočavaju s ličnim izazovima i kako se njihove percepcije stvarnosti razlikuju.

    Ovaj roman je emocionalno snažan i stilski upečatljiv, nudeći uvid u dinamiku jedne obitelji koja je, uprkos svom trudu da održi privid savršenstva, zapravo ispunjena tajnama koje mogu promeniti sve što su mislili da znaju o sebi i jedni o drugima. Jean Kwok je stvorila nezaboravnu priču koja naglašava koliko je važno suočiti se sa istinom, koliko god ona bila bolna.

    Više detalja

    Br.strana: 352

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2021.

    Izdavač: Znanje Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533603520

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239262
    Cena: 2.395 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 352

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2021.

    Izdavač: Znanje Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533603520

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.