• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Tursko voće
    Tursko voće

    Tursko voće

    OPIS KNJIGE:

    Roman "Tursko voće" autora Jana Volkersa vodi čitaoce kroz živopisnu i strastvenu pripovest o ljubavi, gubitku i promenljivosti života, dok se prepričavaju usponi i padovi jednog intenzivnog romantičnog odnosa.

    Ova priča dešava se u Hrvatskoj, a kroz raskošno vizuelne opise i unutrašnje monologe protagoniste, roman otkriva slojevite emocionalne dinamike između dvoje ljudi čija se ljubavna priča odvija pred čitaocem sa dramatičnom iskrenošću.

    Priča se fokusira na dvoje glavnih likova, muškarca zadivljenog neodoljivim šarmom i životnom snagom žene koju voli, opisivane kroz očaravajuće slike njenog pojavnog izgleda i karaktera koji ostavljaju snažan utisak i na ljude oko nje.

    Njena sposobnost da od običnih, svakodnevnih stvari stvori momente čarolije i posebnosti, kao što je obrok sa dimljenom haringom, paradajzom, i tvrdo kuvanim jajima, otkriva dubinu njene kreativnosti i životne radosti.

    Kroz retrospektivnu naraciju, roman istražuje kako se ova strastvena ljubavna veza razvijala, kako su se ljubavnici nosili sa materijalnim siromaštvom, pretvarajući svaki dan u avanturu, ali i kako su se, s vremenom, pojavile napetosti koje su počele da razaraju njihov odnos.

    Protagonista preispituje njihovu vezu, pitajući se šta se to promenilo – da li je ona počela da se gubi, ili je on previdio znake koji su uvek bili prisutni. Usponi i padovi njihove veze prikazani su s osećajem nedostižnosti i neizbežnosti gubitka, dovodeći do emotivno naelektrisanih momenata koji čitaoca ostavljaju duboko pogođenim.

    Roman "Tursko voće" Jan Volkers istražuje univerzalne teme ljubavi, strasti, i neizbežnih životnih promena sa posebnim naglaskom na to kako sebičnost, želje i potrebe oblikuju naše živote i odnose. Priča je bogata referencama na hrabrost suočavanja sa životnim stvarnostima, ali i bolesti odnosa koji polako izjedaju snove protagonistâ.

    Roman je takođe studija o složenosti ljudskih emocija, istraživanje kako se ljubav može razviti, preobraziti i na kraju završiti, ostavljajući iza sebe samo uspomene na trenutke neizmernog zadovoljstva i duboke povezanosti.

    Više detalja

    Br.strana: 174

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Lom

    ISBN: 9788679583611

    Šifra: 239836
    Cena: 1.199 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 174

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Lom

    ISBN: 9788679583611

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.