• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • TikTok vodič kroz neurologiju i psihijatriju i još ponešto
    TikTok vodič kroz neurologiju i psihijatriju i još ponešto

    TikTok vodič kroz neurologiju i psihijatriju i još ponešto

    OPIS KNJIGE:

    Tokom pravljenja priloga na svom tiktok kanalu, Gorica Đokić dobija veliki broj pitanja od publike, a neke teme su se vremenom izdvojile kao goruće. Vođena upravo mukama mladih ljudi koji imaju potrebu da saznaju nešto više o svom problemu, doktorka Đokić je sastavljala svoje odgovore koji su koliko stručni toliko i pristupačni svakome. Iz tih odgovora je nastala ova knjiga. U tom smislu, knjiga Gorice Đokić bavi se zdravstvenim i psihološkim problemima i ispričana je jezikom koji svako razume. Teme koje knjiga pokriva, u sažetim poglavljima, idu od problema adolescenata (suicidalnosti, nesuicidalnog samopovređivanja, depresije) do pitanja o prirodi i uzrocima glavobolja, rodne disforije, poremećaja ličnosti, poremećaja deficita pažnje i hiperaktivnosti, nesanice, demencije, multiple skleroze, pa sve do „straha od Sunđera Boba“ i noćnih mora.

    Iz recenzije prof. dr Ljiljane Radenović


    Priručnik dr sc. med. Gorice Đokić "Tiktok vodič kroz neurologiju i psihijatriju" predstavlja nov i savremen način komunikacije kako sa adolescentima i mladima tako i sa srednjom generacijom i starijima…

    Cilj ove knjige je da čitaoci dobiju jasne, kratke i razumljive informacije koje bi njihovu pažnju usmerile na rano prepoznavanje mogućih simptoma, pravovremeno traženje stručne pomoći uz smanjenje neizvesnosti i straha od simptoma, do saznanja da psihički problemi često mogu biti pratioci odrastanja, kao i starenja. Priručnik je namenjen i mladim stručnjacima, uz konsultovanje trenutno najnovijih klasifikacija mentalnih poremećaja, kao što su DSM-5 (dijagnostički i statistički priručnik američke psihijatrijske asocijacije) i ICD-11 (SZO).


    Iz recenzije prof. dr Slađane Dragišić Labaš


    Preda nama je zanimljiva i drugačija knjiga, priručnik, vodič za neurologiju i psihijatriju i mnoge životne nedoumice. Ovaj vodič namenjen je, pre svega, tiktokerima, toj mladoj, posebnoj, nežnoj, vulnerabilnoj i pametnoj populaciji. U njemu su sabrani odgovori na mnoga pitanja koja su tiktokeri, te mudre glave i glavice, postavljali doktorki Gorici Đokić u periodu od nekoliko meseci. Teme njihovog interesovanja i interesovanja doktorke Đokić su najrazličitije, pokrivaju celu oblast neurologije i psihijatrije i još mnoge druge, granične, životne, intrigantne i kontroverzne teme.

    Iz recenzije dr Nebojše Živkovića

    Više detalja

    Br.strana: 238

    Povez: meki

    God.izdanja: 2022.

    Izdavač: Akademska knjiga

    ISBN: 9788662634283

    Šifra: 220153
    Cena: 1.650 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 238

    Povez: meki

    God.izdanja: 2022.

    Izdavač: Akademska knjiga

    ISBN: 9788662634283

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.