• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Tejlor: Iz ere u eru
    Tejlor: Iz ere u eru

    Tejlor: Iz ere u eru

    OPIS KNJIGE:

    "Tejlor: Iz ere u eru" Kerolajn Salivan predstavlja sveobuhvatnu biografiju jedne od najvećih pop ikona današnjice, Tejlor Svift. Kroz pažljivo istražen i detaljan narativ, Salivan prati putovanje Tejlor Svift od njenog skromnog početka na farmi jelki do osvajanja svetskih muzičkih arena i postajanja globalnim fenomenom.

    Tejlor Svift je poznata po svojoj sposobnosti da se neprestano menja i evoluira, prelazeći iz jednog muzičkog žanra u drugi sa lakoćom. Počela je kao mlada kantri umetnica, ali je brzo osvojila svet svojim prelaskom na pop, folk i indi-rok, čime je pokazala svoju muzičku svestranost. Ova biografija obuhvata sve te transformacije, osvetljavajući kako je Tejlor uspela da ostane relevantna i na vrhu muzičkih top lista više od decenije.

    Salivan koristi koncept "Era" kao strukturu svoje knjige, posvećujući svako poglavlje različitim fazama Tejlorine karijere, počevši od njenog debitantskog albuma 2006. godine. Autorka istražuje Tejlorine veze visokog profila, priče iza njenih pesama i njenu evoluciju kao umetnice, pružajući čitaocima dublje razumevanje njenog kreativnog procesa i ličnog života.

    Pored priče o njenom muzičkom usponu, knjiga ističe i Tejlorin uticaj kao feminističke ikone, aktivistkinje i moćne preduzetnice. Tejlor Svift nije samo umetnica, već i glas mladim devojkama, ženama i LGBTQ+ zajednici širom sveta, koristeći svoju platformu za promovisanje jednakosti i pravde.

    "Tejlor: Iz ere u eru" je bogata fascinantnim fotografijama koje prate Tejlorin put kroz karijeru, čineći ovu knjigu ne samo tekstualnim već i vizuelnim užitkom. Salivanova biografija pruža najkompletniji portret jedne od najpopularnijih umetnica na planeti, osvetljavajući njen neprestani rast i neverovatan uticaj na muzičku industriju.

    Ova knjiga je obavezno štivo za sve obožavaoce Tejlor Svift, kao i za one koji žele da saznaju više o ženi koja je svojim talentom, radom i neprestanim inovacijama osvojila srca miliona širom sveta. "Tejlor: Iz ere u eru" je inspirativna priča o upornosti, kreativnosti i moći umetnosti da promeni svet.

    Više detalja

    Br.strana: 256

    Povez: broširani

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610052367

    Šifra: 240383
    Cena: 1.499 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 256

    Povez: broširani

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610052367

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.