• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Tamo gde rakovi pevaju
    Tamo gde rakovi pevajuTamo gde rakovi pevaju

    Tamo gde rakovi pevaju

    OPIS KNJIGE:

    Kaja Klark je bosonoga devojčica buntovničkog duha koja živi sasvim sama u jednoj kolibi smeštenoj blizu močvare blizu jednog malog mesta na obali američke savezne države Severna Karolina. Iako je usamljena, Kaja je nezavisna i sama sebi dovoljna. Sva stvorenja iz močvare je hrane i štite i uče je svemu što joj je potrebno. Godine prolaze i Kaja izrasta u prelepu devojku. Njena lepota i divlji duh privlače pažnju dvojice mladića, tako da se pred Kajom otkriva novi svet, svet ljubavi...

    Jednoga dana u oktobru policija će otkriti telo Čejsa Endruza u močvari. Lokalno stanovništvo će odmah posumnjati da je divlja devojčica počinilac zločina. Njihove sumnje postaju optužbe...

    Odlomak:

    Plima se valjala ka obali i jedan talas mu je zapljusnuo stopala i odneo školjku zajedno sa stotinama drugih nazad u more. Pod plaštom noći zastao je ispod krošanja, posmatrajući na stotine svitaca koji su zavodljivo treperili leteći u duboku mračnu močvaru. Tamo gde rakovi pevaju.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 320

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2019.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610030471

    Šifra: 158305
    Cena: 1.099 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 320

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2019.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610030471

    Komentari čitalaca

  • zoranavasic33, 13.02.2021 05:18

  • Divna knjiga, koja me je svakom svojom stranicom sve vise vukla da je citam dalje, do samog kraja! Odusevljena sam likom Kaje. Ona je, uprkos tome sto je bila samo mala napustena devojcica, uspela da opstane sama u mocvari, snalazeci se kako je znala i umela, po secanju na svoju majku i stvarima koje ju je naucio stariji brat Dzodi. Zaradjuje za zivot prodajuci dagnje i gajeci razno povrce u svojoj bastici.
    Mejbel i Džampin, dobrocudan bracni par koji je izgubio dete i Kaji bili kao drugi roditelji, su joj uvek izlazili u susret i pruzali pomoc kad god joj je bila potrebna.
    U njen zivoti ulazi Tejt, divna dusa i dobar momak, koji je uci da cita i broji. Odatle, Kaja se sama posvecuje svom obrazovanju i postaje ekspert za mocvaru, na zaprepascenje svih iz varosi. Njih dvoje se zaljubljuju. Usled raznih okolnosti bivaju rastavljeni nekoliko godina.
    Kaju je kroz zivot konstantno pratila usamljenost i napustanje od strane dragih ljudi. Zbog toga u svoj zivot pusta momka po imenu Cejs Endruz, koji je bio medju glavnim momcima u varosi. Stvari sa njim naizgledu teku lepo, ali na kraju se pokazuje njegovo pravo lice. On biva ubijen, a njoj se prebacuje krivica. Kaja izlazi kao pobednik iz te price, neosudjena za ubistvo. Tokom svega toga, Tejt je uvek bio tu za nju, da bi ih na kraju sudbina opet spojila. (heart)

    Andjankovic, 30.04.2020 10:08

  • Izuzetan triler sa specificnim zapletima. Preporucujem.

    Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.