• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Tajne i iskušenja
    Tajne i iskušenja

    Tajne i iskušenja

    OPIS KNJIGE:

    Roman "Tajne i iskušenja" Anne Harrington drugi je naslov u seriji "Tajni život hodajućih nevolja" i donosi priču o ljubavi, tajnama i odanosti. Ovaj povijesni ljubavni roman smješten je u bogato izmaštano visoko društvo, gdje se osobni interesi često sudaraju s nacionalnim dužnostima, a romantika se isprepleće s opasnostima.

    Glavni junak, bojnik Nathaniel Grey, poznat u društvu kao notorni razvratnik, ima dublju i ozbiljniju stranu koju rijetki vide. Njegova odanost domovini i dvojici prijatelja ne poznaje granice. Kada jedan od njegovih prijatelja biva teško ranjen, Grey se obvezuje ispuniti njegovu posljednju želju—dovesti mu na samrti mlađu sestru, Emily. Međutim, ona više nije nespretna djevojčica koju se sjeća, već odlučna i prekrasna žena, koja ga dočekuje s puškom u rukama.

    Emily, nekadašnja romantična djevojka, sada je ogorčena udovica koja skriva mračne tajne i žudi za slobodom od svoje bolne prošlosti. Njen susret s Greyem budi davno zatomljene osjećaje i izaziva neodoljivu privlačnost između njih. Dok Grey pokušava zaštititi Emily na njihovom putovanju, njegova prisutnost i grešan osmijeh navode je na iskušenje da se prepusti strastima koje je odavno potisnula.

    S obzirom na to da se Emily bori s teretom svojih tajni, a Grey s vlastitim dužnostima i obavezama, njihova veza postaje sve složenija. Oboje moraju odlučiti mogu li se prepustiti osjećajima koji prijete da prevladaju njihove opreze i strahove.

    Roman "Tajne i iskušenja" je priča o sukobu dužnosti i želja, o snazi ljubavi da premosti prepreke, i o tome kako prava ljubav može pronaći put čak i u najtežim okolnostima.

    Anna Harrington majstorski plete složene likove i emocionalno protkanu radnju, čineći "Tajne i iskušenja" romanom koji će zaintrigirati ljubitelje povijesnih ljubavnih priča. Ovo djelo istražuje duboke teme poput odanosti, izdaje i moći oprosta, dok istovremeno nudi uzbudljivu i napetu romansu koja će čitatelje držati prikovane za stranice sve do samog kraja.

    Više detalja

    Br.strana: 311

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Mozaik knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789531436694

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239090
    Cena: 4.275 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 311

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Mozaik knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789531436694

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.