• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Svetlo trojstvo
    Svetlo trojstvo

    Svetlo trojstvo

    OPIS KNJIGE:

    "Svetlo trojstvo" Marijane Čanak je provokativan i hrabar erotski roman koji pomera granice konvencionalne ljubavi, istražujući duboko složene odnose i dinamiku poliamorije.

    Priča prati Doru, ženu u ranim tridesetima koja, suočena s očekivanjima društva i sopstvenim unutrašnjim dilemama, preispituje tradicionalne okvire ljubavi, bliskosti i partnerstva. Kada se nađe pred izborom između dva muškarca – Vasila i Vigora – Dora donosi odluku koja šokira ne samo okolinu, već i nju samu: odlučuje da bude sa obojicom, birajući život u kojem nema gužve, ali ni granica.

    Roman je pisan u naizmeničnom troglasju, dajući glas svim učesnicima ove nekonvencionalne veze i omogućavajući čitaocu da uđe u um i emocije svakog od likova. Marijana Čanak vešto vodi kroz narativ koji ne prikazuje poliamoriju samo kao alternativni stil života, već i kao kompleksnu i autentičnu potragu za sopstvenim identitetom i slobodom. Ljubavna priča troje protagonista nije samo o telesnoj privlačnosti već i o emocionalnim vezama, povremenim sumnjama, ljubomori, i neumornoj potrebi za iskrenošću i doslednošću prema sebi.

    Kroz svaki susret, razgovor i sukob, "Svetlo trojstvo" otkriva strahove i želje, izazivajući čitaoca da preispita sopstvene stavove o ljubavi, vezama i vernosti. U ovom romanu, vernost ne znači pripadnost samo jednoj osobi, već doslednost sopstvenim osećanjima i potrebama. Marijana Čanak hrabro istražuje šta znači biti veran sebi, čak i kada to znači izazivanje konvencija i suočavanje sa osudom društva.

    "Svetlo trojstvo" je više od priče o trojci; to je dubinska studija ljubavi koja ne pristaje na ograničenja. Kroz senzualnost, emotivnu dubinu i suptilnu psihološku analizu, Čanak stvara roman koji istovremeno uznemirava i očarava. Ovo delo nije samo priča o ljubavnom trouglu; to je slavljenje života u svim njegovim nesavršenostima i kontradikcijama, poziv na oslobađanje od okova koji sputavaju autentičnost i na uživanje u neobuzdanom carstvu čula.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 304

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652152643

    Šifra: 241793
    Cena: 999 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 304

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652152643

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.