• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Sve zbog jedne ljubavi
    Sve zbog jedne ljubavi

    Sve zbog jedne ljubavi

    OPIS KNJIGE:

    Roman "Sve zbog jedne ljubavi" autorice Tracy Anne Warren donosi priču o strasti, skandalu, i transformaciji ljubavi kroz priču lady Mallory Byron i Adama, grofa od Greshama.

    Ova knjiga je zavodljiva mešavina romantične napetosti i društvenih intriga, smeštena u živopisni svet engleskog plemstva.

    Lady Mallory Byron, poznata po svojoj lepoti i povezanosti sa braćom Byron koji su poznati kao "ludi, loši i opasni", suočava se s dubokim ličnim gubitkom koji joj potresa temelje života. U potrazi za utjehom, Mallory nalazi utehu u prisustvu obiteljskog prijatelja, šarmantnog i nešto zloglasnog grofa od Greshama. Njihov odnos brzo prelazi iz faze prijateljstva u strast koja ih vodi ka neizbežnom skandalu.

    Adam, grof od Greshama, već godinama skriva svoju ljubav prema Mallory. Prilika da je ponovo osvoji nakon što je jednom izgubio bila je nešto što nije mogao propustiti. Njegova strastvena želja da Mallory bude njegova vodi ga na put koji uključuje rizik, ali i potencijal za veliku nagradu - njeno srce. Kroz seriju društvenih događaja i ličnih trenutaka, Adam pokazuje Mallory da je njegova ljubav istinska i trajna.

    Vjenčanje koje sledi nakon skandala obećava novi početak za Mallory, a bračni krevet otkriva užitke koje nije mogla ni zamisliti. Međutim, dok noći strasti produbljuju njihovu bliskost, oboje se moraju suočiti s izazovima prošlosti koji prete da nadvladaju njihovu sadašnjost. Mallory se bori s pitanjima poverenja i strahom od ponovnog gubitka, dok Adam mora dokazati da je njegova ljubav dovoljno jaka da prevaziđe sve prepreke.

    "Sve zbog jedne ljubavi" je roman koji istražuje kako prava ljubav može evoluirati iz najdubljeg bola i kako strast može voditi ka iskupljenju i sreći.

    Tracy Anne Warren majstorski pripoveda priču koja je istovremeno emocionalno bogata i erotično nabijena, pružajući čitaocima uvid u složenost romantičnih odnosa unutar aristokratskog društva. Kroz likove Mallory i Adama, Warren istražuje teme ljubavi, gubitka, oprosta i snage koja je potrebna da se ostane otvoren za ljubav, čak i kada je srce ranjeno.

    Više detalja

    Br.strana: 360

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2021.

    Izdavač: Znanje Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533603971

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239055
    Cena: 2.395 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 360

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2021.

    Izdavač: Znanje Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533603971

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.