• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Sunce, more i zvijezde
    Sunce, more i zvijezde

    Sunce, more i zvijezde

    OPIS KNJIGE:

    "Sunce, more i zvijezde" prekrasno je ilustrirana knjiga koja autoricu Iuliu Bochis postavlja na raskrižje duhovne literature i umjetničke vizualne naracije. Bochis, čija je artistička persona poznata pod imenom @iuliastration na društvenim mrežama, kroz ovu knjigu plete kompleksnu i duboko emotivnu priču koja istražuje unutarnji mir, samospoznaju i transcendenciju kroz lepotu prirodnih ciklusa i starih filozofskih mudrosti.

    Knjiga koristi bogatstvo ilustracija koje prate transformaciju glavnog lika – putnicu na duhovnom putu koji počinje u tami nezadovoljstva i zbunjenosti i vodi prema svjetlosti razumijevanja i prihvatanja. Svaka ilustracija u knjizi nije samo vizualni prilog tekstu, već ključni narativni element koji doprinosi razumijevanju složenih emocionalnih tema. Kroz ritam godišnjih doba, od hladne izolacije zime do obnovljive energije proljeća i bogatstva ljeta, putnica—i sam čitatelj—uči kako prihvatiti promjene i pronaći lepotu u stalnosti promjene.

    Tekstovi koji prate ilustracije su kolekcija citata i misli velikih mislilaca kao što su Lao Tzu, Rumi i Emily Dickinson, ali i Bochisovih originalnih refleksija. Ovi tekstovi služe kao meditativni vodič kroz osobno i duhovno istraživanje, nudeći mudrost i uvide koji potiču čitatelje da razmišljaju o svojim životima, vrednostima i putu ka unutarnjem miru.

    "Sunce, more i zvijezde" izaziva čitatelje da se duboko zamisle o značenju i smislu svojih života, koristeći umjetnost kao sredstvo za istraživanje unutarnjeg prostora srca i uma. Bochisova vješto koristi ilustracije kao sredstvo duhovne introspekcije, čineći knjigu ne samo vizualno privlačnom, već i emocionalno rezonantnom.

    Kroz ovu knjigu, Iulia Bochis uspijeva ispričati priču koja je istovremeno osobna i univerzalna, umjetnička i duhovna, te pokazuje kako se duboki unutarnji uvidi mogu doživjeti i razumjeti kroz medij vizualne umjetnosti. "Sunce, more i zvijezde" postaje ne samo knjiga, već putovanje koje ostavlja trajni utisak na svoje čitatelje, nudeći im alate za duhovno buđenje i osobno osnaživanje.

    Više detalja

    Br.strana: 128

    Povez: Tvrdi povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Stilus knjiga

    ISBN: 9789533721002

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239613
    Cena: 4.501 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 128

    Povez: Tvrdi povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Stilus knjiga

    ISBN: 9789533721002

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.