• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Sretan rođendan ti
    Sretan rođendan ti

    Sretan rođendan ti

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Sretan rođendan ti" autora Andersa Roslunda baca nas u zamršen svijet zločina i pravde kroz oči policajskog inspektora Ewerta Grensa. Ovo uzbudljivo štivo kombinuje triler i kriminalističku dramu, u kojoj se prepliću prošlost i sadašnjost, u potrazi za istinom i pravdom za nevine žrtve.

    Radnja se započinje jednog naizgled običnog dana, koji se pretvara u tragediju za petogodišnju Zanu. Dok se priprema da zasvira rođendansku tortu sa svojom porodicom, njena radost biva nasilno prekinuta zločinom koji će joj zauvijek promeniti život. Obitelj joj je brutalno ubijena, a ona jedina preživljava i postaje ključni svjedok, smještena u strogo čuvani program za zaštitu svjedoka.

    Sedamnaest godina kasnije, inspektor Ewert Grens i dalje je opsednut slučajem, iako su svi ostali naizgled zaboravili na zločin. Kada se Grens doznaje za provalu u stan u kojem se dogodio masakr, odmah sumnja da počinitelji žele ukloniti sve preostale tragove i ubiti jedinog svjedoka - Zanu. Njegova sumnja ubrzo postaje stvarnost, a Grens se upušta u trku s vremenom kako bi zaštitio Zanu od onih koji žele zauvijek ućutkati istinu.

    Paralelno s tim, pratimo Pietra Hoffmana, bivšeg policijskog doušnika, čija obitelj se nalazi pod prijetnjom njegovih bivših šefova iz kriminalnog podzemlja. Hoffmanova drama se neizbježno prepliće s Grensovom misijom, dovodeći do tjeskobnog savezništva u borbi protiv vremena i zločinačkih elemenata koji prijete ne samo njihovim životima, već i životima njihovih najmilijih.

    "Sretan rođendan ti" je priča o posvećenosti, gubitku i nepokolebljivoj želji za pravdom. Roslund majstorski vodi čitatelje kroz slojeve priče, razotkrivajući duboke emocionalne ožiljke i herojsku borbu likova suočenih s nemilosrdnim zlom.

    Ovaj roman istovremeno istražuje mračne aspekte ljudske prirode i slavi nesalomljiv duh onih koji se bore da zaštite nevine. Savršen za ljubitelje napetih trilera, "Sretan rođendan ti" nudi kompleksnu priču koja zadržava čitatelje na ivici stolice od prve do poslednje stranice.

    Više detalja

    Br.strana: 492

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2021.

    Izdavač: Znanje Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533602356

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239722
    Cena: 2.395 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 492

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2021.

    Izdavač: Znanje Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533602356

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.