• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Spasen
    Spasen

    Spasen

    OPIS KNJIGE:

    "Spasen" je roman autora Ina Mur, koji predstavlja uzbudljivu priču ispunjenu vrtlozima emocija, napetosti i strasti.

    Radnja romana se fokusira na glavnu junakinju, Obri Ejms, i njeno putovanje od trenutka kada pronađe nepomično telo muškarca u uličnom kontejneru, pa sve do trenutka kada se suoči sa svojim opsesijama i stvarnošću.

    Jednog običnog jutra, Obri pronalazi nepoznatog muškarca, pretučenog i oblivenog krvlju. Čuće od njega samo jednu reč pre nego što pozove hitnu pomoć koja ga odvodi u nepoznato. Od tog trenutka, Obri postaje opsednuta mislima o njemu – ne zna da li je preživeo, ko je on, niti zašto je bio tako brutalno mučen. Ova opsesija postaje centralni deo njenog života, ispunjavajući svaki njen trenutak željom da sazna istinu.

    Kada konačno otkrije njegovo ime, njen život se menja iz temelja. Tragajući za odgovorima, Obri stiže do njegovih vrata, gde je dočekuje čovek koji nije nimalo nalik onom kojeg je zamišljala i o kojem je maštala. Očekivala je zahvalnost, ali umesto toga susreće hladnoću i distancu. Ipak, između njih se razvija snažna veza, ispunjena neizrečenim rečima, strastima i unutrašnjim borbama.

    Njihova veza postaje intenzivna, a Obri se nalazi u situaciji gde ponovo pokušava da ga spase, ne shvatajući da je i ona sama u velikoj opasnosti. Zaboravila je da u svojoj opsesiji i potrebi za iskupljenjem niko nije pokušao da spase nju. Dok se bori sa sopstvenim demonima, Obri prolazi kroz emocionalnu i psihološku odiseju koja je vodi ka suočavanju sa svojim najdubljim strahovima i željama.

    Ina Mur majstorski kombinuje elemente misterije, ljubavi i psihološke drame, stvarajući priču koja vas uvlači u mračne dubine ljudske duše. Likovi su složeni i realistični, svaki sa svojim unutrašnjim borbama i nesavršenostima. Kroz njihova iskustva, autor istražuje teme ljubavi, strasti, iskupljenja i snage duha, stvarajući emotivno i uzbudljivo štivo koje drži pažnju od prve do poslednje stranice.

    "Spasen" je više od obične ljubavne priče; to je duboko emocionalno putovanje koje istražuje kompleksnost ljudskih odnosa i unutrašnjih borbi.

    Anamarija iz Just read opisuje roman kao „uzbudljivu storiju koja vas na putu od mržnje do žudnje provodi kroz vrtloge uzburkanih osećanja“, dok Martina iz Knjiškog moljca ističe kako je to „mračna, senzualna i moćna odiseja gde nju i njega šibaju vetrovi ljubavi, strasti, iskupljenja i snage duha“. Petra iz Lepote čitanja naziva ga „emotivnim i uzbudljivim, savršenim“.

    Ovaj roman je nezaobilazno štivo za sve koji traže duboko i strastveno književno iskustvo koje će ih provesti kroz emotivne vrtloge i ostaviti ih sa mislima koje dugo odjekuju.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 432

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652153619

    Šifra: 240744
    Cena: 1.299 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 432

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652153619

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.