• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Smrtonosni strojevi
    Smrtonosni strojevi

    Smrtonosni strojevi

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Smrtonosni strojevi" autora Philipa Reevea uvodi čitatelje u postapokaliptični svijet pun nevjerojatnih gradova na kotačima koji lutaju uništenim planetom u potrazi za resursima. Ova fascinantna i inovativna steampunk avantura smještena je tisućama godina u budućnosti, gdje se mobilni gradovi međusobno natječu i doslovno jedni druge konzumiraju u brutalnom društvenom sustavu poznatom kao "gradska žderotina".

    Radnja započinje dramatičnom scenom gdje ogromni, motorizirani London proguta manji rudarski grad. Ovaj čin predstavlja surovu realnost novog svjetskog poretka gdje veći gradovi nastavljaju rasti, hranjeni materijalima i energijom manjih gradova koje uspiju uhvatiti i razgraditi. Međutim, gradonačelnik Londona, Magnus Crome, ima ambicije koje sežu puno dalje od pukog osvajanja manjih gradova.

    U središtu priče nalazi se mladi Tom Natsworthy, pripravnik u Londonskom muzeju povijesti, koji slučajno postaje ključni igrač u razotkrivanju urote koja prijeti cijelom svijetu. Tomova avantura započinje kada se suoči s pokušajem atentata na Thaddeusa Valentinea, uglednog istraživača i glavnog povjesničara, što izvodi mlada Hester Shaw. Ovaj događaj pokreće niz neočekivanih i opasnih avantura koje Toma vode daleko izvan granica njegova poznatog svijeta.

    Kći Thaddeusa Valentinea, Katherine, sumnjičava prema očevim postupcima i motivima, odlučuje istražiti što se zapravo događa. Njena potraga za istinom dovodi je do Beavisa Poda, ekscentričnog znanstvenika iz Ceha inženjera. Zajedno otkrivaju mračnu tajnu: plan upotrebe drevnog i razornog oružja koje bi moglo ponovno dovesti do katastrofe slične onoj koja je prethodno uništila civilizaciju.

    "Smrtonosni strojevi"
    su prvi roman u uzbudljivoj tetralogiji koja istražuje teme moći, izdaje, revolucije i otkupljenja. Reeve stvara složen i detaljan svijet u kojem se prepliću steampunk tehnologija i zaboravljena tehnološka dostignuća drevnih civilizacija. Likovi su duboko razrađeni, svaki sa svojom moralnom dilemom i unutarnjim sukobima, što čini priču još uvjerljivijom i emotivnijom.

    "Smrtonosni strojevi"
    predstavljaju veličanstven početak epske sage koja pomiče granice tradicionalne znanstvene fantastike i postavlja čitatelje na rub sjedala svojom originalnošću, dinamičnom radnjom i nezaboravnim likovima. Bez sumnje, ovo je remek-djelo koje istražuje što znači preživjeti u svijetu gdje je sve prolazno, a svaki korak može voditi prema nepredvidivim posljedicama.

    Više detalja

    Br.strana: 264

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2018.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538183409

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 78754
    Cena: 3.320 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 264

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2018.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538183409

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.