• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Smrt u klubu
    Smrt u klubu

    Smrt u klubu

    OPIS KNJIGE:

    "Smrt u klubu" Den Makdormana je zapanjujuća misterija ubistva smeštena u elitnom, ali mračnom svetu ekskluzivnog kluba "Vest hart."

    U ovoj atmosferičnoj i napetoj priči, Makdorman spaja klasične elemente detektivskog romana sa modernim obrtima, stvarajući delo koje će držati čitaoce na ivici njihovih sedišta od prve do poslednje stranice.

    Priča prati privatnog detektiva Adama Makanisa, koji se pridružuje starom prijatelju sa koledža na proslavi dvestogodišnjice ovog izolovanog i prestižnog kluba, smeštenog u severnom delu države Njujork. Klub "Vest hart" na prvi pogled odiše luksuzom i čistoćom, ali iza zatvorenih vrata krije se svet intriga, laži, i opasnih tajni. Makanis ubrzo otkriva da njegovo prisustvo u klubu nije nimalo slučajno i da je on sam ključni deo slagalice koja vodi do mračne istine.

    Kada se telo žene pronađe na obali obližnjeg jezera, sve što je počelo kao svečana proslava pretvara se u noćnu moru. Izolovani olujom i bez struje, članovi kluba se nađu u smrtonosnoj igri gde je svaki od njih osumnjičen za zločin. Makanis, kao nepouzdani detektiv sa sopstvenim demonima, mora da dešifruje niz laži, manipulacija, i skrivenih motiva kako bi otkrio ubicu pre nego što padne još jedna žrtva.

    "Smrt u klubu" je više od obične misterije ubistva; to je roman koji istražuje ljudsku prirodu, moć i moral, a sve to smešteno u klaustrofobičnu atmosferu gde su svi potencijalni ubice, a ništa nije onako kako se čini. Makdormanov stil pisanja odiše sofisticiranošću i detaljnošću, dok čitaoce vodi kroz labirint zabluda i napetosti, sve do šokantnog i nepredvidivog raspleta.

    Ovaj debitantski roman pomera granice žanra, nudeći jedinstven pristup klasičnoj detektivskoj priči, dok istovremeno osvežava formu sa modernim senzibilitetom. Ljubitelji misterija i psiholoških trilera naći će u "Smrti u klubu" ne samo izvanrednu zabavu, već i duboko promišljanje o moralnim dilemama, identitetu, i prirodi zla.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 272

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610052534

    Šifra: 241147
    Cena: 1.099 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 272

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610052534

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.