• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Sijaj u prokletoj tami
    Sijaj u prokletoj tami

    Sijaj u prokletoj tami

    OPIS KNJIGE:

    "Sijaj u prokletoj tami" Tare Šuster je inspirativan vodič za lično isceljenje i pronalaženje unutrašnje snage u trenucima najveće tame. Tara Šuster, autorka bestselera "Kupi sebi te proklete ljiljane", u ovoj knjizi deli svoju ličnu priču o suočavanju sa životnim preprekama i traženju puta ka unutrašnjem miru nakon bolnog gubitka posla koji je pokrenuo lavinu starih trauma i panike.

    Njen trenutak sloma na auto-putu, kada je doživela zastrašujući napad panike, postao je prekretnica koja ju je prisilila da preispita svoj život i krene na put samospoznaje.

    Kroz iskrene ispovesti i praktične savete, Tara vodi čitaoce kroz proces prepoznavanja i prevazilaženja emotivnog bola. Njene metode su jednostavne, ali duboko efikasne – od malih koraka koje svako može preduzeti danas do značajnih promena koje pomažu u preuzimanju kontrole nad sopstvenim životom. Šuster ne nudi samo rešenja; ona poziva na radikalnu iskrenost prema sebi i hrabrost da se suočimo sa onim delovima sebe koje najčešće potiskujemo.

    Knjiga je puna korisnih alata i postupaka koji pomažu da se suočimo s traumama iz prošlosti i preuzmemo aktivnu ulogu u kreiranju budućnosti ispunjene snagom i radošću. Šusterova stil pisanja kombinuje duboko lične anegdote s jedinstvenim, svežim humorom, što ovu knjigu čini ne samo vodičem za samopomoć već i ohrabrujućim prijateljem koji vas podseća da je u redu osećati se izgubljeno, ali i da je moguće pronaći svetlo čak i u najtežim trenucima.

    "Sijaj u prokletoj tami" je za sve one koji osećaju da su se izgubili u vrtlogu života, koji trpe pod težinom prošlih iskustava ili trenutnih izazova, i koji su spremni da ponovo otkriju svoj suštinski sjaj. Šusterova knjiga podstiče čitaoce da se oslobode emotivnog bola, zavire u svoje najskrivenije delove i ponovo pronađu radost i slobodu. Ovo je ne samo priča o ličnom isceljenju već i poziv na hrabrost, iskrenost i bezuslovnu ljubav prema sebi, čak i kada se čini da tama prekriva sve oko nas.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 352

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652153633

    Šifra: 241787
    Cena: 1.199 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 352

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652153633

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.