• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Samo preko mene mrtve
    Samo preko mene mrtve

    Samo preko mene mrtve

    OPIS KNJIGE:

    "Samo preko mene mrtve" je uzbudljiva i intrigantna priča koja kombinuje elemente misterije, nadprirodnog i crnog humora, donoseći nezaboravnu avanturu o neobičnom detektivskom dvojcu.

    Autorka Maz Evans vešto plete narativ prepun neočekivanih obrta, emocionalnih trenutaka i duhovitih situacija koje će vas držati prikovanima za knjigu od prve do poslednje stranice.

    Priča prati doktorku Mirijam Prajs, ciničnu i pomalo mrzovoljnu ženu koja se, na svoje iznenađenje, budi mrtva. Njen dan tek počinje da ide naopako kada svi pogrešno zaključe da je izvršila samoubistvo. Zbog te zablude, Mirijam je osuđena da provede pola veka u Limbu, smeštena u kategoriju "smrt usled nesrećnog slučaja", osim ako ne dokaže da je ubijena.

    Međutim, postoji problem: Mirijam ne može da komunicira ni sa kim živim, što njene mogućnosti za istraživanje njene smrti čini izuzetno ograničenim. Sve se menja kada otkrije da Vini, njena postarija komšinica i zakleta neprijateljica, može da je vidi i čuje. Ovo otkriće donosi i dobre i loše vesti. Dobra vest za Mirijam je da umirući mogu da komuniciraju sa mrtvima. Loša vest za Vini je da, ako može da vidi Mirijam, to znači da neće još dugo živeti.

    Ovaj neobični detektivski dvojac, sastavljen od cinične mrtve doktorke i njene nevoljne, ali hrabre komšinice, mora da udruži snage kako bi rešio Mirijamino ubistvo i možda, usput, sprečio Vininu smrt. Kroz niz napetih i humorističnih situacija, njih dve otkrivaju skrivene tajne, sukobljavaju se sa opasnim neprijateljima i grade neočekivano prijateljstvo.

    Maz Evans donosi likove koji su duboko kompleksni i životni, svaki sa svojim manama i vrlinama, čineći priču ne samo napetom već i emocionalno ispunjenom. Tematski, knjiga istražuje pitanja života i smrti, pravde i nepravde, prijateljstva i neprijateljstva, sve kroz prizmu jednog nadprirodnog detektivskog trilera.

    "Samo preko mene mrtve" je knjiga koja će vas naterati da se smejete, plačete i razmišljate, sve dok vas vodi kroz nezaboravno putovanje koje redefiniše pojam zagrobnog života i šta znači zaista živeti. Evansova majstorija u pripovedanju i njen jedinstveni glas čine ovu knjigu must-read za sve ljubitelje misterioznih i duhovitih priča sa dubljim značenjem.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 288

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610052169

    Šifra: 240024
    Cena: 1.099 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 288

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610052169

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.