• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Reci hvala za sve
    Reci hvala za sve

    Reci hvala za sve

    OPIS KNJIGE:

    "Reci hvala za sve" je sveobuhvatan vodič za svakog ko želi da unapredi svoje liderske veštine i vodi timove ka uspehu bez rizika od burnout-a. Autor Džim Edvards, iskusni lider i menadžer, kroz ovu knjigu nudi praktične savete i strategije koje su primenile mnoge uspešne vođe širom sveta.

    Ova knjiga je idealna za:

    Novopečene lidere: Ako si tek stupio na poziciju lidera i ne znaš odakle da počneš, "Reci hvala za sve" će ti pružiti temeljne smernice i alate za izgradnju efektivnog i produktivnog tima.
    Iskusne menadžere: Ako već imaš iskustva u rukovođenju, ali želiš da unaprediš svoj pristup i vodiš biznis na način da svi žele da te prate, ova knjiga će ti pružiti nove perspektive i praktične savete.
    Ključni aspekti knjige:

    Izgradnja tima: Edvards objašnjava zašto tim ne bi trebalo da broji više od pet ljudi, kako da zapošljavaš najbolje kandidate i kada je pravo vreme i način da otpustiš nekoga. Njegovi saveti su praktični i bazirani na stvarnim iskustvima iz poslovnog sveta.

    Upravljanje stresom i izbegavanje burnout-a: Autor se fokusira na stvaranje produktivnog okruženja gde članovi tima mogu da rade efikasno bez rizika od sagorevanja. Praktični saveti uključuju alate za upravljanje stresom i održavanje ravnoteže između posla i privatnog života.

    Komunikacija i motivacija: Edvards će te nasmejati svojim duhovitim stilom pisanja, ali i naučiti kako da vodiš "neprijatelje" na ručak, kako da pratiš konkurenciju i zašto je važno biti transparentan i zahvalan lider.

    Primena saveta lidera: Knjiga je zasnovana na 19 saveta koje su primenili uspešni lideri širom sveta. Ovi saveti pokrivaju širok spektar tema od zapošljavanja i otpuštanja, preko motivacije tima, do strategija za praćenje konkurencije.

    Zašto čitati ovu knjigu:

    "Reci hvala za sve" nije samo još jedan vodič za menadžere. To je praktičan, realan i zabavan pristup liderstvu koji će ti pomoći da izgradiš i vodiš tim na način koji podstiče produktivnost, zadovoljstvo i dugoročni uspeh. Edvards koristi konkretne primere i priče iz svog iskustva kako bi pokazao šta funkcioniše, a šta ne u stvarnom svetu poslovanja.

    Knjiga je napisana sa ciljem da bude korisna u svakodnevnim situacijama sa kojima se lideri susreću. Sa "Reci hvala za sve", naučićeš kako da budeš onakav lider kakvog si oduvek želeo za sebe – onaj koji inspiriše, vodi primerom i zna kako da izgradi tim koji želi da ga prati.

    Edvardsov pristup liderstvu kroz humor i praktične savete čini ovu knjigu ne samo korisnom već i zabavnom za čitanje. Bez obzira na tvoje trenutne liderske veštine ili iskustvo, "Reci hvala za sve" će ti pružiti alate i inspiraciju da postaneš bolji lider i stvoriš tim koji zajedno postiže velike stvari.

    Više detalja

    Br.strana: 290

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Finesa

    ISBN: 9788663030954

    Šifra: 240584
    Cena: 1.320 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 290

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Finesa

    ISBN: 9788663030954

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.