• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Prosto
    Prosto

    Prosto

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Prosto" autorke Maje Uzelac predstavlja značajan zaokret u njenom književnom opusu. Poznata po pisanju o složenim temama u oblasti kulture, medija, društva, i čak politike, Uzelac u ovom delu usmerava svoj oštar percep i istančan um na osnovne, temeljne aspekte ljudskog funkcionisanja.

    Ona to čini sa jasnim ciljem: da demistifikuje složenost života koristeći najprostiji mogući jezik, kako bi svoje poruke učinila razumljivim širokom krugu čitalaca.

    "Prosto" je knjiga koja odbacuje pretencioznost i teži ka suštini ljudske egzistencije. Uzelac pisanjem o "najprostijim stvarima" želi da podseti čitaoca na osnovne, ali često zaboravljene vrednosti koje čine temelj svakog zdravog društva. Ona stavlja naglasak na važnost razumevanja i primene jednostavnih životnih principa koji bi trebalo da nam omoguće da živimo bolje i sadržajnije živote.

    Autorica se obraća direktno, bez okolišanja, ponekad čak i provokativno. Njen stil je iskren i direktan, sa čestim upotrebama žargona koji dodatno pojačava osećaj neposrednosti i otvorenosti. Uzelac nije zainteresovana za očuvanje reputacije ili uljepšavanje realnosti; umesto toga, ona teži autentičnosti i otvorenosti.

    Knjiga razmatra teme koje su, po mišljenju autorke, ključne za bilo koji napredak u društvu - poštovanje, odgovornost, samospoznaja, i međuljudski odnosi. Svojim pristupom, Maja Uzelac poziva čitaoce da se "uozbilje" i suoče sa životnim izazovima na jednostavan, ali promišljen način. "Prosto" je stoga više od knjige; to je poziv na akciju, podstrek da budemo "najbolji mi" i da se ne skrivamo iza izgovora ili straha od stvarnosti.

    Ovo delo Maje Uzelac može se čitati kao manifest jednostavnosti u vremenu kada su nam životi prenatrpani informacijama i kada kompleksnost često služi kao paravan za izbegavanje pravih vrednosti.

    "Prosto" je hrabar, oštar i motivišući literarni poduhvat koji nudi nove perspektive i inspiriše čitaoce da razmisle o temeljima svojih života.

    Više detalja

    Br.strana: 197

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Rende

    ISBN: 9788661730917

    Dostupnost: isporuka za 7 do 15
    Šifra: 239879
    Cena: 1.320 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 197

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Rende

    ISBN: 9788661730917

    Dostupnost: isporuka za 7 do 15
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.