• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Prokletstvo nasleđa
    Prokletstvo nasleđa

    Prokletstvo nasleđa

    OPIS KNJIGE:

    "Prokletstvo nasleđa" Nore Roberts je napeta i mistična priča koja spaja romantiku, porodične tajne i nadnaravne elemente u uzbudljivom narativu koji se proteže kroz vekove.

    Ovaj roman istražuje veze između prošlosti i sadašnjosti, gde drevno prokletstvo i tajna ljubav obećavaju da oblikuju sudbine onih koji su ih nasledili.

    Priča počinje 1806. godine, kada Astrid Pul, u trenutku svoje najveće sreće, oblači venčanicu i priprema se za brak sa ljubavlju svog života. Međutim, njena sreća je kratkog veka; ubrzo nakon ceremonije, Astrid biva brutalno ubijena, a zlatni prsten strgnut sa njenog prsta. U poslednjim trenucima života, ona daje zavet svojoj voljenoj osobi da ga nikada neće napustiti, postavljajući temelje za prokletstvo koje će odjekivati kroz generacije.

    U sadašnjosti, Sonja Maktaviš, mlada žena sa nepoznatom prošlošću, otkriva da je njen pokojni otac imao brata blizanca za kojeg nikada nije znala. Kada sazna da joj je taj nepoznati stric zaveštao prelepu viktorijansku kuću na obali Mejna, Sonja odlučuje da istraži tajnu porodične istorije i razdvajanja braće pri rođenju. Međutim, ubrzo po dolasku u novu kuću, Sonja počinje da oseća prisustvo nečeg zlokobnog – predmeti se sami pomeraju, vrata se misteriozno zatvaraju, a muzika se čuje niotkuda.

    Dok se Sonja sve dublje uvlači u istraživanje porodične prošlosti, otkriva da je kuća, osim što je prelepo imanje, i mesto gde se drevno prokletstvo i dalje održava u životu. U svom novom domu na vrhu litice, Sonja mora da se suoči ne samo sa duhovima prošlosti, već i sa vlastitim strahovima i sumnjama, dok pokušava da razotkrije zagonetku staru vekovima.

    Nora Roberts majstorski gradi atmosferu misterije i napetosti, kombinirajući elemente istorijskog romana, trilera i ljubavne priče. "Prokletstvo nasleđa" je roman koji istražuje teme gubitka, ljubavi, porodičnih veza i večne borbe između dobra i zla. Kroz sudbinu Sonje Maktaviš, čitaoci će biti vođeni kroz labirint porodičnih tajni i natprirodnih sila, sve do klimaktičnog raspleta koji će promeniti sve što su mislili da znaju o ljubavi, nasleđu i sudbini.

    Ovaj roman će privući ne samo ljubitelje Robertsove, već i sve one koji uživaju u složenim pričama prepunim misterije, romantike i nadnaravnog.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 384

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610052688

    Šifra: 241149
    Cena: 1.099 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 384

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610052688

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.