• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Priča o jednom čoveku i dve žene
    Priča o jednom čoveku i dve žene

    Priča o jednom čoveku i dve žene

    OPIS KNJIGE:

    "Priča o jednom čoveku i dve žene" je emotivna i introspektivna knjiga koja se bavi kompleksnim odnosima između ljubavi, prošlosti i samoproučavanja. Ljiljana Jovanović majstorski tkaje priču o ženi koja se suočava sa svojim prošlim ljubavima i trenutnim životnim odlukama, dok istražuje dubine ljudskih emocija i međuljudskih odnosa.

    U centru priče je trenutak na izložbi umetnosti gde se glavna junakinja susreće sa Peđom, muškarcem kojeg je nekada volela više od života. U tom trenutku, obasjana sigurnošću zagrljaja svog sadašnjeg partnera Žaka, ona shvata da Peđa više nije vredan njenog vremena ni reči. Ovaj susret otvara vrata za introspekciju, gde ona preispituje svoju prošlost i odluke koje su je dovele do sadašnjosti.

    Osećajući potrebu da se obrati ženi iz prošlosti, možda Peđinoj partnerki, ona želi da kaže nešto poput: "Izvini, oprosti, ne zameri... Stvarno nisam htela, desilo se. Bila sam mlada i zbunjena. Bila sam zaljubljena ali mu nisam dopustila da te ostavi. Zaslužujem malo više od prezira. Možda bi zapravo trebala da mi kažeš hvala...!?" Međutim, ubrzo shvata da ni ona nije vredna tih reči u noći kada slavi svoj talenat i ljubav, jer bi komunikacija između njih bila uzaludna, baš kao što se Lilit i Eva nikada nisu mogle razumeti.

    Planirajući budućnost i novu izložbu na kojoj će prikazati Lilit i Evu, ona razmišlja o putovanju na obalu okeana. Sanja o toplom pesku pod bosim stopalima i dugoj beloj haljini koja miluje gola ramena, simbolizujući slobodu i novi početak.

    "Priča o jednom čoveku i dve žene" je slojevita pripovest koja istražuje složene dinamike ljubavi, kajanja i samootkrivenja. Kroz bogato ispričane likove i njihove unutrašnje sukobe, Jovanović nas vodi kroz emotivno putovanje koje rezonuje sa univerzalnim ljudskim iskustvima. Ova knjiga nije samo priča o ljubavnom trouglu, već i o pronalaženju mira sa prošlošću i hrabrosti da se krene napred, ka svetlijoj budućnosti.

    Savršen spoj umetnosti, introspekcije i emotivne dubine, "Priča o jednom čoveku i dve žene" nudi čitaocima da zaronu u kompleksan svet međuljudskih odnosa, istražujući teme koje su duboko ukorenjene u ljudskom iskustvu. Ova knjiga je idealna za one koji traže duboke, promišljene priče koje inspirišu i podstiču na razmišljanje.

    Više detalja

    Br.strana: 528

    Povez: tvrd

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 978-86-521-5367-1

    Šifra: 240606
    Cena: 1.299 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 528

    Povez: tvrd

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 978-86-521-5367-1

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.