• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Prevara
    Prevara

    Prevara

    OPIS KNJIGE:

    "Prevara" autorke Karli Voker je uzbudljiva špijunska romantična komedija koja majstorski spaja elemente napetosti, akcije i dubokih porodičnih veza. Glavna junakinja, Sidni Svift, je jedan od najboljih tajnih agenata, poznata po svojoj sposobnosti da se pretvara i infiltrira u najopasnije situacije. Međutim, njena najnovija misija donosi sa sobom lični i emocionalni rizik koji nikada ranije nije doživela.

    Sidni se vraća kući za praznike nakon dugog odsustva, suočena sa teškom misijom - mora da spreči svoju mlađu sestru Kalu da se uda za Džonija Džounsa, naslednika ozloglašene kriminalne dinastije. U njenom svetu laži i maski, Sidni je navikla da se pretvara da je neko drugi kako bi postigla svoje ciljeve. No, ovaj zadatak je drugačiji, jer se suočava sa mogućnošću da zauvek izgubi sestru ukoliko ne uspe.

    Dok pokušava da prikupi inkriminišuće dokaze protiv Džonija, Sidni se suočava sa najvećom preprekom - njegovim telohraniteljem, Nikom. Nik je neverovatno zgodan i šarmantan, a Sidni je zadužena da ga zavede kako bi došla do informacija. Međutim, ono što nije planirala je mogućnost da se zaljubi u Nika. Sidni, koja je navikla da uvek kontroliše situaciju, sada mora da balansira između svojih profesionalnih dužnosti i sve jačih osećanja prema čoveku koji bi mogao biti ključ njenog uspeha ili propasti.

    "Prevara" je knjiga koja donosi smeh, napetost i romansu u jednakoj meri. Voker vešto opisuje dinamiku između sestara, stvarajući slojevite likove sa kojima se čitatelji mogu povezati. Sidnina unutrašnja borba između dužnosti prema porodici i sopstvenih želja dodaje dubinu ovoj priči, čineći je više od obične špijunske avanture.

    Kritike su pohvalile knjigu zbog njenog smešnog i šarmantnog pristupa, kombinacije romantične napetosti i akcije, i sposobnosti da čitatelja drži zainteresovanim od početka do kraja. Anabel Monagan je rekla: "Ne mogu da se setim kada sam se ovoliko smeškala dok sam čitala knjigu", dok je Alison Vin Skoč opisala knjigu kao "špijunsku romantičnu komediju za koju niste znali da vam je potrebna".

    U suštini, "Prevara" je priča o ljubavi, porodici i pronalaženju svog pravog identiteta usred haosa i opasnosti. Karli Voker stvara eksplozivnu i neodoljivu priču koju ćete želeti da pročitate u jednom dahu.

    Više detalja

    Br.strana: 336

    Povez: broš

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610052374

    Šifra: 240694
    Cena: 1.099 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 336

    Povez: broš

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610052374

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.