• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Potok čuda
    Potok čuda

    Potok čuda

    OPIS KNJIGE:

    "Potok čuda" autorice Angie Kim je zadivljujući prvijenac koji istražuje teme nade, tragedije i često bolne realnosti roditeljstva i zajedničkog života u modernom društvu. Roman je postavljen u okviru specifične medicinske zajednice koja koristi hiperbaričnu komoru, uređaj za liječenje različitih zdravstvenih stanja, od neplodnosti do autizma. Međutim, mir koji karakteriše ovo malo zajedništvo naglo je prekinut kada komora eksplodira, usmrtivši dvoje ljudi i otkrivajući da je incident bio namerno izazvan.

    Centralna priča romana fokusira se na duboke i kompleksne odnose među članovima zajednice koji su direktno pogođeni tragedijom. S obzirom da se priča odmotava, čitatelj je uvučen u mrežu tajni, laži i moralnih dilema koje definiraju međuljudske odnose unutar grupe. Angie Kim, koristeći svoje iskustvo kao bivša odvjetnica i majka deteta koje koristi hiperbaričnu terapiju, plete priču koja je istovremeno pravna drama i intimna istraživanje života imigrantske obitelji u Americi.

    Priča detaljno istražuje kako svaki lik nosi svoj set predrasuda, strahova i nadanja, te kako te emotivne terete oblikuju njihove akcije i reakcije na tragediju. Kroz sudske scene i flashbackove, Kim duboko zaranja u psihologiju svojih likova, otkrivajući složenost njihovih motivacija i života.

    Roman takođe istražuje teme krivice i iskupljenja, kao i izazove s kojima se suočavaju roditelji dece s posebnim potrebama. Prikazivanje dinamike unutar zajednice koja se nalazi pod pritiskom katastrofe pruža uvid u kako ekstremne situacije mogu istovremeno izvući najbolje i najgore iz pojedinaca.

    "Potok čuda"
    je više od pukog misterija ubojstva; to je emotivno i slojevito djelo koje se bavi pitanjima identiteta, pripadnosti i preživljavanja. Angie Kim uspešno balansira elemente napetosti i drame s dubokim emocionalnim prikazima, stvarajući roman koji je istovremeno uzbudljiv i duboko dirljiv. Ovaj roman je savršen za one koji traže priče koje istražuju ljudsku izdržljivost i složenost, čineći ga idealnim izborom za književne klubove i ljubitelje literarnih trilera

    Više detalja

    Br.strana: 335

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Stanek - Varaždin

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538130731

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239240
    Cena: 4.297 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 335

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Stanek - Varaždin

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538130731

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.