• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Poruka iz Ukrajine
    Poruka iz Ukrajine

    Poruka iz Ukrajine

    OPIS KNJIGE:


    "Poruka iz Ukrajine"
    autorizirana je knjiga koju je napisao ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij, jedan od najistaknutijih svjetskih lidera današnjice. Knjiga se sastoji od šesnaest pažljivo odabranih govora koje je Zelenskij osobno izabrao kako bi predstavio težnje, vrijednosti i snagu ukrajinskog naroda u borbi za svoju zemlju, kulturu i neovisnost.

    Ovi govori, odabrani iz razdoblja prije i za vrijeme ruske invazije na Ukrajinu, značajni su zbog svoje sposobnosti da oslikaju realnost života Ukrajinaca, njihove borbe za demokraciju te hrabrosti koju pokazuju usred geo-političkih previranja. Svaki govor je priča o otporu, odanosti, i nepokolebljivoj volji ukrajinskog naroda da očuva svoju suverenost.

    Predsjednik Zelenskij u predgovoru knjige naglašava značaj razumijevanja ukrajinske povijesti, suvremenih izazova s kojima se zemlja suočava, te psihološkog i moralnog opterećenja koje takvi događaji nose sa sobom. Govori nisu samo politička proklamacija; oni su emotivni apeli upućeni kako Ukrajincima tako i međunarodnoj zajednici, tražeći razumijevanje i podršku.

    "Poruka iz Ukrajine"
    nije samo zbirka govora; to je povijesni dokument koji nudi uvid u trenutak kada se jedna zemlja našla na prvoj crti fronte moderne borbe za demokraciju. Zelenskijeva sposobnost da artikulira emocije i nade svojeg naroda čini ove govore usporedivima s nekima od najznačajnijih retoričkih djela u povijesti, poput govora Winstona Churchilla tijekom Drugog svjetskog rata.

    Kroz ove stranice, Zelenskij također demistificira klišeje o ratu i borbi, ističući složenost ljudskih osjećaja u vremenima krize—od očaja i straha do nade i humorističnog olakšanja. Njegova rijetka sposobnost da balansira između težine trenutka i ljudskosti daje tim govorima posebnu težinu i pristupačnost.

    Knjiga također funkcionira kao poziv na akciju, motivirajući čitatelje da ne budu ravnodušni promatrači, već aktivni sudionici u borbi za pravedniji svijet. Zelenskij ne traži samo empatiju, već angažman i podršku u obliku konkretne pomoći, razumijevanja i priznavanja borbe koja nije samo ukrajinska, već globalna.

    "Poruka iz Ukrajine"
    odjekuje snažno ne samo zbog svojih povijesnih i političkih implikacija, već i zbog svoje univerzalne poruke o izdržljivosti, hrabrosti i nepokolebljivom duhu jednog naroda. Ova knjiga je nezaobilazno štivo za svakoga tko želi bolje razumjeti dinamiku modernih konflikata, snagu liderske komunikacije i neprolaznu težnju za slobodom.

    Više detalja

    Br.strana: 128

    Povez: Tvrdi povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533721309

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239626
    Cena: 3.646 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 128

    Povez: Tvrdi povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533721309

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.