• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Ponašaj se kao lider, razmišljaj kao lider
    Ponašaj se kao lider, razmišljaj kao lider

    Ponašaj se kao lider, razmišljaj kao lider

    OPIS KNJIGE:

    "Ponašaj se kao lider, razmišljaj kao lider" autorke Herminije Ibara je sveobuhvatan vodič koji nudi praktične savete i strategije za pojedince koji teže liderskim pozicijama. Ova knjiga se ističe jer se bavi konkretnim koracima i promenama koje svako može da primeni u svom poslovnom i ličnom životu kako bi postao efikasniji lider.
    Sinopsis

    Knjiga se fokusira na ključne promene koje pojedinci treba da unesu u svoj posao, svoje mreže i sebe kako bi se uspeli na liderske pozicije. Ibara nudi strategije koje omogućavaju redefinisanje posla, diversifikaciju mreže kontakata i evoluciju ličnog stila vođenja.
    Glavne Teme

    Redefinisanje Posla:
    Ibara naglašava važnost strateškog doprinosa u radu. Umesto da se fokusirate samo na svakodnevne zadatke, ona savetuje da redefinišete svoj posao kako biste dodavali stratešku vrednost organizaciji. Ovo uključuje preuzimanje inicijative i identifikovanje prilika za poboljšanje i inovacije.

    Diversifikacija Mreže:
    Umesto da se oslanjate na ustaljene kontakte, Ibara preporučuje širenje i diversifikaciju mreže kako biste se povezali sa širim spektrom deoničara. Učenje od različitih ljudi i perspektiva pomaže u razvijanju novih ideja i pristupa.

    Evolucija Ličnog Stila Vođenja:
    Autorka podstiče čitaoce da preispitaju svoj trenutni stil vođenja i eksperimentišu sa novim pristupima. Kroz direktna iskustva i eksperimentisanje, dolazi se do „izvida“ – važnih informacija koje oblikuju našu percepciju o tome ko želimo da postanemo kao lideri.

    Preokret u Tradicionalnim Savetima

    Jedna od ključnih prednosti ove knjige je što preokreće uobičajeni savet o introspektivnom razmišljanju kao putu do boljeg liderstva. Umesto toga, Ibara predlaže da prvo preduzmete akciju i eksperimentišete sa novim stvarima kako biste stekli spoljašnju perspektivu i direktna iskustva koja pružaju uvid u važne aspekte vašeg posla i života.
    Alati i Strategije

    Knjiga je bogata praktičnim alatima i strategijama za samoprocenu i razvoj liderskih veština. Novi primeri i trikovi koje Ibara uvodi u ovom izdanju dodatno osnažuju čitaoca da prepozna i iskoristi prilike za lični i profesionalni rast.
    Kritike i Recepcija

    „Ponašaj se kao lider, razmišljaj kao lider“ je visoko ocenjena zbog svog praktičnog pristupa i inovativnih ideja. Mnogi čitaoci i stručnjaci za liderstvo pohvalili su Ibarin način izlaganja i korisne savete koji su lako primenljivi u stvarnom životu.
    Zaključak

    "Ponašaj se kao lider, razmišljaj kao lider"
    Herminije Ibara je neophodna literatura za svakoga ko teži da postane bolji lider. Knjiga nudi konkretne korake i savete koji vam pomažu da unapredite svoje liderske veštine, izgradite raznovrsnije mreže i razvijete svoj jedinstveni stil vođenja kroz praktična iskustva i eksperimentisanje. Ova knjiga vas poziva da izađete iz svoje zone komfora i preduzmete akcije koje će vas transformisati u lidera kakvog želite da budete.

    Više detalja

    Br.strana: 224

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: iLearn

    ISBN: 9788680666402

    Šifra: 240862
    Cena: 1.710 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 224

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: iLearn

    ISBN: 9788680666402

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.