• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Ostrvo otkucaja srca
    Ostrvo otkucaja srca

    Ostrvo otkucaja srca

    OPIS KNJIGE:

    "Ostrvo otkucaja srca" Laure Imaj Mesina vodi nas na meditativno putovanje kroz dubine ljudske duše, istražujući univerzalne teme gubitka, nade i isceljenja.

    U središtu ove priče je misteriozni Arhiv otkucaja srca, smešten na teško pristupačnom japanskom ostrvu Tešima, gde su sačuvani otkucaji srca posetilaca iz čitavog sveta – bilo da su oni još uvek živi ili su napustili ovaj svet. U ovom zdanju, izolovanom od svakodnevnog sveta, srčani ritmovi odjekuju kao podsetnik na neprekidnu povezanost među ljudima, bez obzira na život ili smrt.

    Daleko od ostrva, u starom gradu Kamakura, susreću se dve usamljene duše – Šuiči, poznati ilustrator koji se vraća u rodni grad nakon smrti majke, i Kenta, osmogodišnji dečak nalik duhu, koji tiho luta oko Šuičijevog doma. Njihovo prijateljstvo se razvija polako, sa poverenjem koje raste kroz male gestove i neizrečene reči, kao da obojica traže utehu jedno u drugom. Putovanje koje započinju vodi ih prema Arhivu otkucaja srca, gde će otkriti da su otkucaji srca njihovih najmilijih sačuvani i nastavljaju da postoje, otvarajući vrata novim spoznajama i emocijama.

    Kroz priču prepunu suptilne melanholije i nade, Mesina istražuje kako gubitak može postati most prema ponovnom pronalaženju sebe i drugih. Šuiči i Kenta suočavaju se sa vlastitim unutrašnjim demonima i bolnim uspomenama, ali otkriće da ništa zaista nije izgubljeno pomaže im da prevaziđu strah i tugu.

    Njihovo prijateljstvo postaje ključ za prevazilaženje unutrašnjih barijera, dok Arhiv otkucaja srca simbolizuje trajnost ljubavi i veza koje nastavljaju da žive, čak i kada smo fizički odvojeni.

    "Ostrvo otkucaja srca" je priča o tankoj granici između stvarnosti i mašte, bola i radosti, kroz koju autorka ispisuje nežnu odu ljudskoj sposobnosti da pronađe utehu u najneočekivanijim odnosima. Roman nas podseća da je isceljenje moguće kada prihvatimo gubitak, slušajući sopstveno srce i dozvoljavajući sebi da iznova otkrijemo smisao u vezi sa svetom i ljudima oko nas.

    Sa bogatom simbolikom i suptilnim emocionalnim nijansama, ova priča nudi utehu i podsećanje da ljubav i uspomene ne prestaju, već zauvek pulsiraju u nevidljivim ritmovima koji nas povezuju.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 256

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610053579

    Šifra: 242421
    Cena: 999 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 256

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610053579

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.