• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Ostati sam
    Ostati sam

    Ostati sam

    OPIS KNJIGE:

    "Ostati sam" autora Slobodana Čavke nije samo knjiga; to je putovanje kroz najdublje slojeve ljudske duše, izraženo kroz perspektivu jednog sveštenika čije je iskustvo bogato ne samo vjerskim, već i životnim promišljanjima.

    Čavka svojim pisanjem otvara prozor u svoje najintimnije misli, strahove, radosti i bolove, te pruža jedinstveni uvid u suštinu postojanja kroz format priče koji odzvanja sa stranicama bogate tradicije.

    Knjiga je ispričana dirljivo, s osobnom toplinom i dubokim razumijevanjem ljudske prirode, zbog čega čitalac osjeća da se svaka priča, zapravo, odnosi i na njega samoga. Čavka koristi svoje impresivno besedničko umijeće kako bi ispričao priče koje su istovremeno osobne i univerzalne, pružajući tako ne samo utehu već i važne životne pouke.

    Knjiga eksplorira različite aspekte duhovnosti i emocionalnog iskustva, od gubitka i tuge do ljubavi i otkupljenja, sve sa stajališta hrišćanske teologije i promišljanja. Čavka posebno naglašava kako sve životne situacije, bez obzira koliko bile teške ili izazovne, mogu biti put ka duhovnom rastu i unapređenju ako smo "uz Boga i sa Bogom." Ova ideja da je sve što nam se dešava po Božijem promislu centralna je misao knjige koja nudi duboku utehu i osnaživanje čitaoca.

    Knjiga "Ostati sam" obiluje pričama koje pokazuju kako svakodnevni događaji i ljudske interakcije nose duboke duhovne lekcije, što Slobodan Čavka majstorski pretvara u poučne, inspirativne, a ponekad i bolne anegdote. Kroz njegove priče, čitaoci dobijaju uvid u to kako bi trebalo živeti život punim plućima, prihvatajući sve izazove, tuge i radosti koje nam život donosi, uvijek s nadom u spasenje i uz vjeru u Božiju providnost.

    Kao rezultat svega, "Ostati sam" služi kao vodič, kako duhovni tako i emocionalni, pružajući čitaocima jasan putokaz za prevazilaženje životnih iskušenja te njihovo transformisanje u prilike za rast i razvoj. U njoj Slobodan Čavka uspeva da utrostruči svoje darove, nudeći se kao učitelj, lekar duše i vodič kroz složene puteve ljudskog postojanja.

    Više detalja

    Br.strana: 192

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Udruženje Slovensko slovo

    ISBN: 9788682488132

    Šifra: 239741
    Cena: 880 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 192

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Udruženje Slovensko slovo

    ISBN: 9788682488132

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.