• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Osamnaest ispod ništice
    Osamnaest ispod ništice

    Osamnaest ispod ništice

    OPIS KNJIGE:

    "Osamnaest ispod ništice" autora Stefana Ahnhema je treći roman u nizu napetih trilera koji prate policijskog inspektora Fabiana Riska.

    Ovaj roman, bogat složenim zavjerama i neočekivanim obratima, donosi još jedan uznemirujući slučaj koji testira granice pravde i otkriva mračne strane ljudske prirode.

    Radnja knjige započinje dramatičnom potjerom u švedskom gradu Helsingborgu, koja završava tragičnim padom automobila u more. Na prvi pogled, incident izgleda kao nesreća, ali situacija dobija novi obrt kada se na prednjem sedištu automobila pronađe tijelo jednog od najbogatijih švedskih poduzetnika. Obdukcija ubrzo otkriva da je poduzetnik zapravo preminuo dva mjeseca pre nesreće, što pokreće istragu koja vodi u srce mračne zavere bazirane na krađi identiteta.

    Fabian Risk, zajedno sa svojim timom, biva uvučen u labirint bizarnih zločina koji se čine kao da nadmašuju sve prethodne slučajeve s kojima se susretao. Kako se broj žrtava povećava, a zločinac nastavlja maestralno skrivati svoje tragove, Risk mora koristiti sve svoje veštine i intuiciju kako bi razotkrio motivaciju i metode počinitelja koji se krije iza ovih smrtonosnih zlodela.

    Stefan Ahnhem majstorski konstruiše priču koja istražuje ne samo kriminalne umove već i emocionalne i etičke dileme s kojima se suočavaju oni koji su na prvoj liniji borbe protiv zla. Inspektor Risk, suočen sa složenošću slučaja koji izaziva i njegove lične i profesionalne granice, mora balansirati između očuvanja profesionalnosti i zaštite svoje porodice, koje postaju sve ugroženije kako se istraga produbljuje.

    "Osamnaest ispod ništice" nije samo triler o potjeri za serijskim ubicom; to je i duboka analiza efekata koje zločin ima na žrtve, porodice i one koji se bore da donesu pravdu. Ahnhem ne samo da gradi napetu atmosferu i pruža uvid u policijske procedure, već stvara složene likove čije lične priče dodatno obogaćuju narativ.

    Ovaj roman je istinski test izdržljivosti za čitaoce koji traže napetu priču sa realističnim prikazom pravosudne borbe protiv visoko organizovanog kriminala, sve upakovano u intenzivnu, emotivno nabijenu priču koja zadržava pažnju do samog kraja.

    Više detalja

    Br.strana: 544

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2021.

    Izdavač: Znanje Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533603247

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239267
    Cena: 4.474 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 544

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2021.

    Izdavač: Znanje Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533603247

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.