• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Nestala jedne noći
    Nestala jedne noći

    Nestala jedne noći

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga"Nestala jedne noći" autorke Tare Laskowski je intrigantan psihološki triler koji se odvija u idiličnom, ali misterioznom gradiću Opal Beach. Ova napeta priča isprepleće sudbine dviju žena razdvojenih decenijama, ali povezanih mračnom tajnom koja vreba ispod površine sjajnog obalskog života.

    Maureen Haddaway, mlada žena željna novih početaka, dolazi u Opal Beach jednog vrućeg ljeta s nadama da će ostvariti svoje snove o boljem životu. Privučena obećanjima o prijateljstvu, ljubavi i bezbrižnim zabavama, Maureen se brzo uvlači u društveni život grada. Međutim, kako ljeto odmiče, shvata da njen san možda nije tako idiličan kao što se činilo. Njeno nestanak pre kraja leta ostavlja neizbrisiv trag na zajednicu.

    Decenijama kasnije, Allison Simpson, žena koja se oporavlja od bolnog razvoda, dolazi u Opal Beach u potrazi za utehom i novim početkom. Ponuđena joj je prilika da živi u gradu van turističke sezone, što joj se čini kao savršena prilika za novi život. Međutim, Allison brzo postaje opsednuta starim nestankom Maureen Haddaway, otkrivajući da gradić skriva slojeve tajni koje su mnogo mračnije nego što je mogla zamisliti.

    Kako Allison sve dublje zalazi u misteriju, počinje razotkrivati složene veze između stanovnika grada, staru mrežu laži i izdaje koja je definisala i oblikovala Opal Beach. Svaki novi trag vodi je bliže šokantnoj istini o događajima tog davna leta, koja je možda još uvek opasna po sve koji se usude da je istraže.

    Tara Laskowski majstorski plete ovu uzbudljivu priču, koristeći izmjenične narative iz prošlosti i sadašnjosti da gradi napetost i razvija kompleksne, živo nacrtane likove čiji su životi neodvojivo isprepleteni s tajnama koje su nekada mislili da su zakopane.

    "Nestala jedne noći" je roman o potrazi za istinom i o tome kako prošlost, bez obzira koliko daleko pokušavamo da je ostavimo iza sebe, uvek nađe način da se vrati i utiče na sadašnjost.

    Ovo delo nudi više od običnog trilera, razmatrajući teme identiteta, preživljavanja i duhova prošlosti koji oblikuju naše živote, čineći "Nestala jedne noći" napetom i emotivno snažnom knjigom koja će vas držati na ivici sve do poslednje stranice.

    Više detalja

    Br.strana: 269

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Stanek - Varaždin

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538130823

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239239
    Cena: 4.297 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 269

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Stanek - Varaždin

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538130823

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.