• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Naš dio noći
    Naš dio noći

    Naš dio noći

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Naš dio noći" autorice Mariane Enríquez je mračno, kompleksno djelo koje prepliće elemente horora, povijesne fantastike i obiteljske drame.

    Ovo monumentalno djelo, koje se odvija u različitim vremenskim razdobljima i lokacijama, od Buenos Airesa do slapova Iguazua, prati putovanje oca i sina, Juana i Gaspara, kroz njihovu borbu s nasljednim sudbinama unutar tajnog i moćnog Reda.

    Juan, otac, je muškarac koji pokušava spasiti svog sina Gaspara od stravične sudbine koja ga očekuje nakon smrti njegove majke pod misterioznim okolnostima. Gaspar, poput svog oca, predodređen je postati medijem u tajnom Redu koji priziva Tamu i teži besmrtnosti kroz ritualnu praksu. No, uloga medija nije samo prestižna, već iznimno opasna, često dovodeći do mentalne i fizičke iscrpljenosti i prijevremenog kraja.

    Radnja se duboko zalaže u povijest Reda, prateći njegove korijene od afričkog kontinenta preko Engleske sve do Argentine, istražujući kako se znanje o Tami proširilo među elitnim krugovima moći. Kroz priču, Enríquez istražuje mračne veze i nasilnu povijest koje povezuju drevne obitelji, prikazujući kako povijesne sile oblikuju i razaraju živote pojedinaca.

    "Naš dio noći" nije samo priča o okultnom i nadnaravnom; to je i prodorno istraživanje ljudske prirode, moći, nasilja i težnje za kontrolom nad smrću. Enríquez majstorski koristi jezik i atmosferu da bi stvorila osjećaj uznemirujuće i neprestano mijenjajuće stvarnosti, gdje čitatelj nikada nije siguran što je istina a što fikcija.

    Roman se također dotiče dubokih emocionalnih tema, kao što su gubitak, otuđenje, žudnja za pripadanjem i ekstremni tereti obiteljskih očekivanja. Enríquez nudi bogato, stilski slojevito pisanje koje nagrađuje čitatelje koji su spremni suočiti se s njegovom dubinom i složenošću, nudeći iskustvo koje je istovremeno potresno i katarzično.

    "Naš dio noći" je za čitatelje koji traže literaturu koja ih izaziva, uznemiruje i obogaćuje, nudeći jedinstven uvid u to kako fikcija može rasvijetliti najmračnije kutke ljudske egzistencije.

    Ovo je knjiga koja ne samo da se čita, već se doživljava, ostavljajući trajan dojam na svakoga tko se usudi zaroniti u njezine sablasne stranice.

    Više detalja

    Br.strana: 512

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Hena

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789532594706

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 238316
    Cena: 5.179 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 512

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Hena

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789532594706

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.