• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Narator je konačno progovorio
    Narator je konačno progovorio

    Narator je konačno progovorio

    OPIS KNJIGE:

    "Narator je konačno progovorio" je roman Srđana Valjarevića koji duboko zalazi u kompleksnost ljudske psihe, samoće i umetničkog izraza. Ovo delo predstavlja intimnu priču o naratoru koji je godinama ćutao, posmatrajući svet oko sebe kroz objektiv sopstvene tišine. Sada, po prvi put, odlučuje da progovori, otkrivajući slojeve svojih misli, osećanja i sećanja.

    Valjarević nas vodi kroz unutrašnji svet glavnog junaka, koji se bori sa svojim demonima i traži smisao u svakodnevnim trenucima. Naratorova introspekcija otkriva njegove unutrašnje konflikte, strahove i želje, pružajući čitaocu dubok uvid u složenost ljudske prirode. Kroz refleksije o prošlosti i sadašnjosti, autor istražuje kako se identitet oblikuje kroz iskustva i kako tišina može biti glasnija od reči.

    U ovom romanu, Valjarević koristi minimalistički stil pisanja, fokusirajući se na detalje koji otkrivaju mnogo više od onoga što je na površini. Svaka rečenica je pažljivo izabrana, stvarajući atmosferu intimnosti i bliskosti između naratora i čitaoca. Kroz naratorove oči, svet postaje platno na kojem se slikaju najdublje ljudske emocije i misli.

    "Narator je konačno progovorio" nije samo priča o jednom čoveku, već univerzalna priča o potrazi za smislom i potrebom za izražavanjem. Naratorova tišina, koja je konačno prekinuta, simbolizuje oslobađanje od unutrašnjih ograničenja i hrabrost da se suoči sa sobom i svetom.

    Ovaj roman je introspektivno putovanje koje podstiče čitaoca na razmišljanje o sopstvenim tišinama i glasovima. Valjarević nas podseća da je svako od nas narator svoje priče, i da je ponekad potrebno progovoriti kako bismo pronašli mir i razumevanje. "Narator je konačno progovorio" je knjiga koja ostavlja trajan utisak, pozivajući na dublje razumevanje sebe i drugih kroz moć reči i tišine.

    Više detalja

    Br.strana: 304

    Povez: mek

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 978-86-521-5324-4

    Šifra: 240639
    Cena: 999 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 304

    Povez: mek

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 978-86-521-5324-4

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.