• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Najbolji lijek
    Najbolji lijek

    Najbolji lijek

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Najbolji lijek" autorice Tracy Brogan duhovita je i topla romantična komedija koja istražuje kako neočekivani obrati mogu radikalno promijeniti životne prioritete. Evelyn Rhoades je intenzivno fokusirana i uspješna plastična kirurginja, čiji je život posvećen karijeri. Ona vjeruje da za ljubav jednostavno nema vremena, sve dok sudbina ne intervenira u obliku Tylera Connellyja, koji se sasvim slučajno pojavljuje u njezinu ordinaciju – i životu.

    Tyler, koji je u ordinaciju stigao nakon bizarne nesreće na ukradenom vodenom skuteru, sve je što Evelyn nije tražila. On je osam godina mlađi, nezaposlen i na prvi pogled živi prilično neorganizirano i avanturistički život. Naizgled, Tyler predstavlja sve ono što Evelyn smatra neprikladnim za sebe i svoj pažljivo strukturirani život. Unatoč svemu, njegova pojava i karizma izazivaju nemir u njezinoj inače mirnoj egzistenciji.

    Nezadovoljna kako se stvari odvijaju i pod pritiskom okoline koja smatra da joj je ljubav potrebna kako bi bila sretnija, Evelyn se odlučuje na racionalni pristup: sastavlja popis kriterija koji bi idealni muž trebao ispuniti i kreće u svijet online datinga. No, svaki spoj završava katastrofom, daleko od njenih precizno postavljenih očekivanja, navodeći Evelyn da preispita svoje stavove o ljubavi i partnerstvu.

    "Najbolji lijek"
    je priča o osobnom razvoju, odbacivanju predodžbi i o tome kako ponekad, ono što mislimo da nam najmanje treba, može biti upravo ono što nam je najpotrebnije. Brogan nudi humorističan ali istovremeno dubok uvid u dinamiku modernih veza, istražujući kako se suprotnosti mogu privlačiti i kako se savršenstvo često krije u nesavršenostima.

    Kroz likove punih nijansi i zanimljivih dijaloga, Tracy Brogan uspijeva čitatelje nasmijati, ali i natjerati ih na razmišljanje o vlastitim životnim izborima i o tome što zaista znači biti sretan. "Najbolji lijek" nije samo romantična priča, već priča o samootkrivanju, hrabrosti da se suočimo sa svojim strahovima i sposobnosti da volimo unatoč svim nesavršenostima. Knjiga je savršena za one koji traže inspirativnu, emotivnu, ali i zabavnu literaturu koja slavi neočekivane puteve sreće.

    Više detalja

    Br.strana: 320

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2020.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538347085

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 154450
    Cena: 3.320 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 320

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2020.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538347085

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.