• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Možeš ti to, mama
    Možeš ti to, mama

    Možeš ti to, mama

    OPIS KNJIGE:

    "Možeš ti to, mama" autorke Dragane Bojić je knjiga koja zrači ljubavlju i nadom, istovremeno prikazujući hrabrost i odlučnost majke suočene sa najvećim izazovima.

    Ovo delo je duboko lično svedočanstvo o borbi za život prevremeno rođenog sina Filipa, i kroz njega Bojić donosi priču koja je istovremeno potresna i inspirativna.

    Kroz stranice ove knjige, čitaoci će otkriti detalje neizvesne borbe koja je pratila Filipov dolazak na svet i prve godine njegovog života. Bojić piše sa iskrenošću i emocijom, ne skrivajući težinu trenutaka kroz koje je prolazila. Svaka stranica odiše majčinskom ljubavlju i nepokolebljivom verom u bolje sutra, što ovu knjigu čini neprocenjivom za sve roditelje koji se suočavaju sa sličnim izazovima.

    "Možeš ti to, mama" nije samo emotivna ispovest, već i koristan priručnik za roditelje koji se bore sa teškoćama koje donosi bolest njihovog deteta. Iako ne nudi čudotvorne recepte ni jednostavne utehe, knjiga pruža podstrek i motivaciju da se nikada ne odustane. Dragana Bojić ističe važnost vere u bolje dane i svaki mali napredak, podsećajući roditelje da se i najmanje pobede računaju.

    Autorka nas vodi kroz svoje lične bitke, ali i trenutke radosti i nade, čineći da se čitaoci povežu sa njenom pričom na duboko emocionalnom nivou. Njen stil pisanja je jasan i direktan, omogućavajući da se njena poruka snage i istrajnosti prenese bez filtriranja.

    Bojić na jedinstven način kombinuje svoju ličnu priču sa univerzalnim temama roditeljstva, ljubavi i borbe, stvarajući delo koje će mnogima biti svetionik u mračnim trenucima.

    Knjiga "Možeš ti to, mama" je svedočanstvo o majčinskoj ljubavi koja ne poznaje granice, i o snazi koju roditelji pronalaze u najtežim trenucima. To je priča o veri, nadi i neprestanoj borbi za svaki sledeći trenutak sreće. Dragana Bojić nam kroz svoju knjigu pokazuje da, uprkos svim preprekama, uvek postoji razlog za nadu i veru u bolje sutra.

    Više detalja

    Br.strana: 232

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vukotić media

    ISBN: 9788681510773

    Šifra: 240730
    Cena: 850 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 232

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vukotić media

    ISBN: 9788681510773

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.