• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Moja rok priča
    Moja rok priča

    Moja rok priča

    OPIS KNJIGE:

    "Moja rok priča" je zadivljujuća i emotivna priča mlade autorke Tare Marković, koja nas vodi kroz svet rock ’n’ rolla, odrastanja i samospoznaje. Kao jedna od najmlađih književnica na svetu, Tara donosi svežinu i jedinstvenu perspektivu u književni svet, osvajajući čitaoce širom planete.

    Kroz "Moja rok priča", Tara Marković prikazuje život mlade generacije u Beogradu koja pronalazi svoj identitet i glas kroz muziku i kulturu rock ’n’ rolla. Ova retro priča, napisana od strane autorke rođene u 21. veku, uspeva da uhvati duh buntovništva, slobode i različitosti. Kroz miran i inteligentan bunt, knjiga istražuje teme sazrevanja, otkrivanja sebe i važnosti slobode izbora.

    Glavni junaci knjige, mladi rokeri, prolaze kroz život sa lakoćom i slobodom, utelovljujući pravi duh rock ’n’ rolla. Njihova priča je ispunjena muzikom, prijateljstvima, ljubavima i izazovima koji dolaze s odrastanjem. Tara kroz svoje likove vešto prenosi emocije, stvarajući slikovit i živopisan narativ koji čitaoce uvlači u svet mladih buntovnika.

    "Moja rok priča" nije samo knjiga o muzici; to je priča o generaciji koja traži svoje mesto u svetu, boreći se za svoje snove i pravo na različitost. Sa jasnom porukom o važnosti poštovanja različitosti i samospoznaji, Tara Marković inspiriše svoje čitaoce da prigrle svoju individualnost i žive autentično.

    Topla, zanimljiva i pitko vođena, "Moja rok priča" je roman koji će vas navesti na razmišljanje, smeh i možda poneku suzu. Tara Marković uspeva da kroz jednostavan, ali dubok narativ prenese složene emocije i situacije sa kojima se suočavaju mladi danas. Njena knjiga je testament snazi mladih glasova i njihovoj sposobnosti da kroz umetnost i bunt promene svet oko sebe.

    "Moja rok priča" je knjiga koja slavi muziku, slobodu i mladost, pružajući čitaocima inspiraciju i podsećanje na važnost ostajanja vernim sebi. Tara Marković nastavlja da fascinira svojim talentom i pričama koje odjekuju daleko izvan granica njenog vremena i prostora, donoseći univerzalne poruke koje će trajati kroz generacije.

    Više detalja

    Br.strana: 104

    Povez: broš

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Aletea

    ISBN: 9788682644125

    Šifra: 240448
    Cena: 825 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 104

    Povez: broš

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Aletea

    ISBN: 9788682644125

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.