• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Microsoft Excel 2019 Korak po korak
    Microsoft Excel 2019 Korak po korakMicrosoft Excel 2019 Korak po korak

    Microsoft Excel 2019 Korak po korak

    OPIS KNJIGE:

    Uz pomoć ove knjige ćete bez teškoća savladati rad u Microsoft Excelu 2019!

    Uvod

    Dobro došli! Ova knjiga iz serije Korak po korak namenjena je svima koji žele da nauče kako da rade u Microsoft Excelu 2019. Možete je čitati od početka da biste sve veštije obavljali izuzetno specijalizovane procedure, ili, ako vam više odgovara, možete je koristiti kao priručnik koji ćete otvoriti kad god vam zatrebaju uputstva da biste uradili neki zadatak. Koraci u uputstvima su jasni ijednostavni i obuhvataju samo činjenice. Osim toga, knjiga sadrži i korisne ilustracije koje dopunjuju tekstualne instrukcije.

    Komeje knjiga namenjena

    Microsoft Excel 2019 Korak po korak možete koristiti kao udžbenik ili priručnik, bez obzira na to da li želite da, kao korisnici programa iz Microsoft Office paketa, upravljate podacima, pravite korisne analize i vizuelno ih predstavite u Excelu i otkrijete kako da steknete uvid u operacije sa podacima. Knjiga je napisana tako da je mogu koristiti i oni koji su se upoznali sa prethodnim verzijama Excela, kao i oni koji se prvi put sreću sa ovim programom.
    Pristup korak po korak
    Sadržaj knjige je podeljen na delove koji obuhvataju opšte skupove veština kojima treba ovladati da biste radili u Excelu. Svaki deo je podeljen na poglavlja koja obuhvataju oblasti skupova veština, a svako poglavlje je podeljeno na teme koje grupišu povezane veštine. Na početku svake teme nalaze se opšta tumačenja za kojima slede postupci koji su sa njima povezani. Na kraju poglavlja, pronaći ćete niz praktičnih vežbi koje možete da uradite sami koristeći veštine kojima ste ovladali u poglavlju. Datoteke za praktične vežbe dostupne su vam za preuzimanje na internet stranici ove knjige, ali možete koristiti i svoje datoteke.

    O autoru

    Curt Frye je napisao više od 30 knjiga uključujući „Microsoft Excel 2016 Korak po Korak" i „Microsoft OneNote Korak po korak" za izdavačku kuću „Microsoft Press". Organizovao je i snimo više od 60 kurseva za obuku na internetu za lynda.com i Linkedln Learning uključujući Office 365 for Mac: Excel Essential Training, Excel: Scenario Planning and Analysis, Excel: Statistical Process Control, and Microsoft Excel: Using Solver for Decision Analysis.
    Curtje čest gost na konferencijama gde govori o svom programu Improspectives®, koji se odnosi na primenu tehnika koje se koriste u improvizovanim pozorišnim predstavama na poslovanje i život, kao i program V/hich GameAre You Playing?, koji pokazuje kako se primenjuju strategije i taktike popularnih igara na poslovanje. Diplomirao je političke nauke na Univerzitetu u Sirakuzi 1990. godine, a zvanje MBA dobio je na Univerzitetu llinoj u decembru 2018. godine.
    Curt živi u Portlandu u državi Oregon sa suprugom Virginiom.

    Više detalja

    Br.strana: 478

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2019.

    Izdavač: Cet

    ISBN: 9788679914149

    Šifra: 170936
    Cena: 1.529 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 478

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2019.

    Izdavač: Cet

    ISBN: 9788679914149

    Komentari čitalaca

  • Neregistrovani korisnik, 25.05.2023 12:58

  • Knjiga je katastrofa, toliko je konfuzna da ćete slabo šta naučiti iz nje.

    Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.