• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Metoda boginje glukoze
    Metoda boginje glukoze

    Metoda boginje glukoze

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Metoda boginje glukoze" autorke Žesi Enšope predstavlja revolucionarni pristup poboljšanju zdravlja kroz naučno utemeljene metode za stabilizaciju nivoa šećera u krvi.

    Žesi Enšope, biohemičarka i osnivačka pokreta Boginja glukoze, kroz ovu knjigu svoje bogato iskustvo i znanje pretvara u praktični vodič namenjen svima koji žele da preuzmu kontrolu nad svojim zdravljem i svakodnevicom.

    Centralni deo knjige čini detaljan četvoronedeljni program koji korak po korak uvodi čitaoce u efikasne i jednostavne metode za upravljanje glukozom. Metoda se oslanja na integraciju ishrane bogate hranljivim materijama, taktika za smanjenje žudnje za šećerom, i uspostavljanje uravnoteženog unosa koji podržava zdravlje na dugoročnom nivou. Žesi predstavlja više od stotinu recepata koji su ne samo zdravi već i ukusni, te potiču čitaoce da uživaju u hrani bez osećaja lišavanja.

    Pored toga, knjiga uključuje i interaktivnu radnu svesku koja pomaže čitaocima da prate svoj napredate u realnom vremenu i primenjuju naučene savete. Dijalog sa članovima zajednice Boginja glukoze dodatno obogaćuje iskustvo, nudeći podršku i zajedničko učenje.

    Rezultati primene Metode boginje glukoze su, prema svedočenjima, impresivni: povećanje energetskih nivoa, bolja kontrola apetita, čistija koža, usporavanje znakova starenja, smanjenje upalnih procesa, hormonska ravnoteža, poboljšano raspoloženje, te znatno bolji kvalitet sna.

    "Metoda boginje glukoze" nudi pristup koji se temelji na zabavi i osećaju zadovoljstva, odbacujući stroge dijete i kalorijska ograničenja, što je čini privlačnom za širok spektar ljudi. Sveobuhvatan, pristupačan i inspirativan, ovaj vodič pruža alate ne samo za kratkotrajne ciljeve, već za trajne promene u načinu života, omogućavajući čitaocima da vode zdraviji i srećniji život.

    Više detalja

    Br.strana: 281

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Harmonija knjige

    ISBN: 9788661522093

    Šifra: 239692
    Cena: 1.990 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 281

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Harmonija knjige

    ISBN: 9788661522093

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.