• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Majstor zagonetki
    Majstor zagonetki

    Majstor zagonetki

    OPIS KNJIGE:

    "Majstor zagonetki" Danielle Trussoni predstavlja intrigantan triler koji uvlači čitatelje u zavodljiv svijet tajni, zagonetki, i misteriozne povijesti. Centralni lik, Mike Brink, nekadašnja srednjoškolska sportska zvijezda, doživljava tešku ozljedu mozga koja mu neočekivano donosi sposobnost razrješavanja složenih zagonetki u rekordnom vremenu. Njegov talent za dešifriranje tajanstvenih kodova i složenih uganuća stavlja ga u poziciju gdje njegove vještine postaju ključne u rješavanju zločina koji obuhvaća i prošlost i sadašnjost.

    Radnja knjige započinje kada Mikea pozovu u ženski zatvor kako bi pogledao zagonetni crtež Jess Price, zatvorenice osuđene na dugogodišnju kaznu zbog ubojstva. Ono što počinje kao obična znatiželja brzo se pretvara u potpunu opsesiju. Mikesova istraga vodi čitatelje na putovanje od tamnih ćelija zatvora u New Yorku, preko maglovitih ulica Praga u 19. stoljeću, do tajnih odaja prestižne Morgan knjižnice. Svaki korak otkriva sloj po sloj prošlosti koji su neraskidivo vezani za sadašnjost.

    Kroz Trussonijevu priču, "Majstor zagonetki" istražuje kako prošlost uvijek pronalazi način da se ispreplete sa sadašnjošću, kako u obliku drevnih tajni tako i osobnih trauma. Mikeova sposobnost da vidi obrasce tamo gdje drugi vide samo kaos ne samo da ga čini majstorom u rješavanju zagonetki, već ga vodi i do dubokog osobnog uvida. Njegova potraga za istinom izaziva pitanja o sudbini, slobodi izbora, i etičkim dilemama koje dolaze s otkrivanjem nečega što bi moglo imati dalekosežne posljedice za čovječanstvo.

    Danielle Trussoni plete složenu mrežu likova, povijesnih činjenica i fikcije, čineći "Majstor zagonetki" romanom koji je istovremeno intelektualno izazovan i emocionalno zaokupljujući. Roman je prava poslastica za ljubitelje trilera koji cijene dobro istražene priče s bogatim historijskim detaljima i slojevitim karakterizacijama. Kroz Mikeov lik, Trussoni istražuje granice ljudskog uma i posljedice koje sa soba donosi prevelika želja za znanjem.

    Uz vješto korištenje jezika i stvaranje atmosfere, Trussoni stvara svijet u kojem su granice između stvarnog i nadrealnog zamagljene, a jedina stvarna istina skrivena je duboko u složenim zagonetkama koje čekaju na svog majstora da ih razreši.

    "Majstor zagonetki" nije samo triler; to je roman o potrazi za smislom u svijetu koji često izgleda kao najkompleksnija zagonetka od svih.

    Više detalja

    Br.strana: 388

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533721316

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239657
    Cena: 4.501 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 388

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533721316

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.