• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Lovkinja
    Lovkinja

    Lovkinja

    OPIS KNJIGE:

    "Lovkinja" Kate Quinn predstavlja fascinantan povijesni roman ispunjen akcijom, misterijom i neustrašivim junakinjama koje odolijevaju konvencijama i tradiciji.

    Quinn nas unosi u živote troje različitih protagonisti čije sudbine postaju tijesno isprepletene s nacističkom zločinkom Lorenlei Vogt, skrivenom iza novog identiteta Anneliese Webber u poslijeratnom Bostonu.

    Glavni likovi, britanski novinar Ian Graham, ruska ratna pilotkinja Nina Markova i američka tinejdžerka Jordan McBride, svaki na svoj način, doprinose razotkrivanju mračne i prijetvorne prirode Lovkinje. Ian, s iskustvom ratnog dopisnika koji je svjedočio brojnim tragedijama Drugog svjetskog rata, nakon rata postaje lovac na naciste, opsjednut pronalaženjem Lorelei.

    Nina, bivša članica slavne ženske bombaške pukovnije poznate kao Noćne vještice, jedina je koja je direktno preživjela susret s Lovkinjom kada ju je ova oborila i zarobila.

    Na drugom kraju svijeta, mlada Jordan McBride sanja o karijeri fotografkinje, ali dolazak očeve nove zaručnice u njihov život unosi nemir. Jordanin otac, presretan zbog nove ljubavi, ne primjećuje znakove upozorenja koje Jordan polako počinje prepoznavati. Kako njena sumnja prema Anneliese raste, tako raste i njezina odlučnost da razotkrije pravu prirodu žene koja je ušla u njihov život.

    Priča se odmotava s brojnim zapletima i neočekivanim obratima, dok ova neobična trojka koristi svoje vještine i resurse da dođu do istine. Iz perspektive jake ženske snage i odlučnosti, Quinn istražuje teme identiteta, osvete i pravde, gurajući svoje likove kroz niz dramatičnih i emocionalno intenzivnih situacija. Roman nudi bogate opise i potpuno uranja čitatelje u postavke, od ledenih prostranstava Sibira do napetih ulica Bostonu, svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi se povećala uverljivost i dubina priče.

    "Lovkinja" je pronicljiv i napet triler koji istražuje kako pojedinci suočavajući se s osobnim tragedijama i nacionalnim izdajama nastavljaju tražiti pravdu, istovremeno predstavljajući izazove i žrtve koje prate takve potrage.

    Kate Quinn uspješno prepliće osobne priče s nacionalnom historijom, stvarajući roman koji je istovremeno edukativan, emocionalno zahtjevan i izuzetno zabavan.

    Više detalja

    Br.strana: 584

    Povez: Tvrdi povez

    God.izdanja: 2020.

    Izdavač: Znanje Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533602301

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239723
    Cena: 4.173 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 584

    Povez: Tvrdi povez

    God.izdanja: 2020.

    Izdavač: Znanje Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533602301

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.