• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Kruna mačeva
    Kruna mačeva

    Kruna mačeva

    OPIS KNJIGE:

    "Kruna mačeva" je sedmi deo epskog serijala "Točak Vremena" autora Roberta Džordana.

    Ova knjiga nastavlja složenu i grandioznu priču koja je već osvojila srca miliona čitalaca širom sveta. U serijalu koji se prodao u preko 70 miliona primeraka, Džordan nastavlja da istražuje dubine svog fantastičnog univerzuma, bogatog magijom, političkim intrigama i epskim bitkama.

    U "Kruni mačeva", Točak Vremena se nastavlja okretati, donoseći nova doba i nove izazove. Priča se odvija u Trećem dobu, dobu proročanstava, gde svet i vreme vise o koncu, a sve što je bilo, što će biti i što jeste, može pasti pod senku Mračnog.

    Glavni likovi i zapleti:

    Ninaeva, Elejna, Avijenda i Met:

    U gradu Ebou Dar, Ninaeva, Elejna, Avijenda i Met pokušavaju da se domognu moćnog ter’angreala. Ovaj artefakt bi mogao da promeni vremenske prilike i okonča neprirodnu vrućinu koju je izazvao Mračni. Njihova misija je ispunjena opasnostima i intrigrama koje prete da ih razdvoje i oslabe.

    Egvena al’Ver, Sijuan Sanče i Garet Brin:

    U Salidaru, Egvena al’Ver zajedno sa Sijuan Sanče i Garetom Brinom okuplja vojsku kako bi napala uzurpatorku na Amirlin Tronu i ponovo ujedinila Belu kulu. Njihova borba za vlast i jedinstvo Bele kule predstavlja ključni deo priče, donoseći sa sobom političke intrige i sukobe.

    Perin:

    Perin je na putu za Geldan sa ciljem da podrži kraljicu Alijandru i pronađe Masemu, koji sa svojim sledbenicima hara opustošenim Geldanom. Njegova misija zahteva ta’verensku sreću i suočavanje sa mnogim opasnostima, uključujući i unutrašnje sukobe među njegovim pratiocima.

    Rand al’Tor:

    Rand je suočen sa mnogim izazovima, uključujući podmukle poteze Izgubljenih, pobunu plemstva u Kairhijenu i aktivnosti Senkinih nakota. Pitanje je da li se Rand dovoljno oporavio od napada starog neprijatelja i da li će uspeti da savlada Samaela i postane kralj Ilijana. Njegova borba je ispunjena unutrašnjim konfliktima i velikim odgovornostima, uključujući težinu Krune mačeva.

    Beli plaštovi i Seanšani:

    Beli plaštovi drže kraljicu Morgazu u zarobljeništvu, ali se suočavaju sa prodorom Seanšana u Amador. Ova napetost između različitih frakcija donosi dodatne slojeve kompleksnosti i opasnosti u priču.



    Džordanov stil pripovedanja je bogat i detaljan, sa pažljivim opisima sveta, likova i njihovih unutrašnjih stanja. "Kruna mačeva" se bavi temama moći, sudbine, borbe između dobra i zla, i prirode heroizma. Džordan istražuje kako veliki teret moći može uticati na pojedinca i njegove odluke, a kroz likove poput Randa, Egvene i Pereina, čitaoci se suočavaju sa moralnim dilema i emocionalnim konfliktima.


    "Kruna mačeva" je ključna tačka u serijalu "Točak Vremena", koja postavlja temelje za buduće sukobe i otkriva dublje slojeve priče. Sa svojim bogatim pripovedanjem i složenim likovima, Robert Džordan nastavlja da fascinira i angažuje čitaoce, nudeći im epsku avanturu koja istražuje dubine ljudske prirode i sudbine sveta.

    Za sve ljubitelje epske fantastike, ova knjiga predstavlja neizostavno štivo koje nastavlja tradiciju kvaliteta i uzbuđenja koju je serijal "Točak Vremena" postavio od samog početka.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 568

    Povez: Tvrdi povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652153336

    Šifra: 239999
    Cena: 2.199 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 568

    Povez: Tvrdi povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652153336

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.