• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Kralj Usa: Kraljevstvo 2
    Kralj Usa: Kraljevstvo 2

    Kralj Usa: Kraljevstvo 2

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Kralj Usa: Kraljevstvo 2" Ju Nesbea, jednog od najprodavanijih i najpriznatijih autora kriminalističkog žanra, donosi još jednu uzbudljivu i napetu priču koja prodire duboko u srce ljudske prirode i mračnih tajni koje porodice mogu skrivati.

    Nesbe, poznat po svojoj veštini u kreiranju složenih i intrigantnih zapleta, ovoga puta nas vodi u usamljeno i zabačeno mesto Us, gde se sudbina dvojice braće Opgard prepliće s opasnostima koje donosi prošlost.

    Braća Karl i Roj Opgard na prvi pogled deluju kao uspešni muškarci koji su postigli sve što se može ostvariti u malom mestu kao što je Us. Karl vodi luksuzni spa hotel, simbol moderne sofisticiranosti i statusa, dok Roj upravlja benzinskom pumpom, zamišljajući budućnost u kojoj će izgraditi zabavni park sa rolerkosterom koji bi trebao postati atrakcija regije.

    Međutim, ispod ove fasade uspeha i stabilnosti, krije se mračna priča o ubistvima, tajnama i nepokolebljivoj lojalnosti koja je spremna da ide do krajnjih granica.

    Projekat za izgradnju novog auto-puta, naizgled običan infrastrukturni poduhvat, ubrzo postaje katalizator za otkrivanje mračnih tajni koje su braća nastojala sakriti. Kada lokalni policajac, uz pomoć novih forenzičkih tehnika, počne da skida slojeve sa njihove prošlosti, braća Opgard se suočavaju s neminovnom propasti. Nesbe majstorski koristi tenziju i osećaj neizbežnog, stvarajući atmosferu u kojoj se svaka stranica oseća kao korak bliže katastrofi. Roj, svestan opasnosti, ironično primećuje: „Prekasno je da iskočiš iz rolerkostera kad je već krenuo.“

    Kako se broj leševa u Usu povećava, Nesbe nas uvlači u svet u kojem su lojalnost, porodične veze i ljubav prema rodbini stavljeni na ultimativnu probu. Ali, kako ova mračna saga napreduje, postaje jasno da je cena za očuvanje tih veza zastrašujuće visoka. Nesbe je poznat po tome što konstantno podiže ulog u svojim pričama, i "Kralj Usa" nije izuzetak. Svaki obrt, svaki novi razvoj situacije dovodi čitaoca na ivicu sedišta, ostavljajući ga bez daha dok s nestrpljenjem očekuje šta će se dogoditi sledeće.

    Ovaj roman nije samo kriminalistička priča, već i duboko istraživanje ljudske psihe, moralnih dilema i granica koje smo spremni preći kako bismo zaštitili one koje volimo. Ju Nesbe se još jednom potvrđuje kao majstor žanra, pružajući čitaocima nezaboravno iskustvo puno tenzije, emocija i neočekivanih obrta. "Kralj Usa: Kraljevstvo 2" je knjiga koja će oduševiti ljubitelje trilera, ali i svakoga ko ceni slojevitu, inteligentnu i provokativnu prozu.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 392

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652154296

    Šifra: 241227
    Cena: 1.199 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 392

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652154296

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.