• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Knjiga tame
    Knjiga tame

    Knjiga tame

    OPIS KNJIGE:

    "Knjiga tame" Holly Black je fascinantna i originalna fantazijska priča smještena u mračni svijet gdje sjene nisu samo neodvojivi pratitelji ljudi, već ključni elementi u igrama moći, manipulacije i osobne transformacije. Glavni lik, Charlie Hall, je vješta prevarantica i barmenica koja pokušava da se izoluje od opasnog svijeta trgovine sjena, mračnog podzemlja gdje se sjene mogu mijenjati i trgovati radi zabave, estetskih poboljšanja, ili sticanja moći.

    U svijetu romana, manipulacija sjenom može promijeniti osjećaje i sjećanja ljudi, ali ovakva moć dolazi s visokom cijenom—može oduzeti dragocjene sate ili čak dane iz života onih koji je koriste. Sjene u ovom svijetu čuvaju tajne aspekte identiteta njihovih vlasnika, djelujući kao tamna, skrivena strana koja ponekad preuzima vlastiti život.

    Charliejina prošlost brzo je sustiže kada se u njezin život vrati osoba koju je željela zaboraviti. Njezin relativno miran život u Berkshiresu biva iz temelja uzdrman, dovodeći u pitanje njenu budućnost koja odjednom izgleda vrlo nesigurno i potencijalno uništena. U borbi za preživljavanje, Charlie se upušta u opasan ples s dvojnicima, živim milijarderima koji žude za moći, kradljivcima sjena i čak vlastitom sestrom, koja također ima svoje ambicije u vezi s magijom sjena.

    Holly Black majstorski tka složeni narativ u kojem se fantastično prepliće s realnim, a mračna magija s ljudskim emocijama i težnjama. Svi likovi, uključujući i Charlie, su duboko slojeviti i vođeni svojim tajnama, željama i strahovima, čime autorica stvara bogat, uvjerljiv svijet koji čitatelje drži na rubu sjedala.

    "Knjiga tame"
    ne samo da istražuje tamne aspekte moći i manipulacije, već se također duboko bavi temama identiteta, kontrole nad vlastitim životom i etičkim dilemama vezanim za korištenje zabranjenih moći.

    Ovaj roman je dinamičan spoj urbanog fantasyja i trilera, nudeći čitateljima uzbudljivo iskustvo koje je istovremeno i zastrašujuće i potpuno zarazno, snažno ilustrirajući kako su tajne koje čuvamo, i one koje otkrivamo, ključne za našu sudbinu.

    Više detalja

    Br.strana: 352

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Stanek - Varaždin

    ISBN: 9789538130830

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239241
    Cena: 4.297 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 352

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Stanek - Varaždin

    ISBN: 9789538130830

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.