• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Kao treptaj u noći
    Kao treptaj u noći

    Kao treptaj u noći

    OPIS KNJIGE:

    "Kao treptaj u noći" autorice Ione Grey predstavlja duboko emocionalnu priču o ljubavi, izdaji i otkupljenju, koja se odvija u bogatoj i živopisnoj tapiseriji povijesnih trenutaka Velike Britanije.

    Ova priča prati život Seline Lennox, članice glamurozne "zlatne mladeži" 1920-ih godina, čiji se život odlikuje sjajem, bogatstvom i beskrajnim zabavama, unatoč stalnom bježanju od stroge obiteljske tradicije i očekivanja.

    Selina Lennox živi život punim plućima, stalno na rubu skandala, stalno u trku s paparazzima koji prate svaki njen korak. Njena svakodnevica sastoji se od društvenih događaja, plesova i zabava, sve dok se jedne sudbonosne noći nije susrela s Lawrenceom Weston-om, siromašnim, ali talentiranim slikarom. Unatoč svim društvenim preprekama koje stoje između njih, Selina se zaljubljuje u Lawrencea, sanjareći o životu punom ljubavi i ispunjenja koje bi mogla imati s njim.

    Međutim, nakon niza nesretnih događaja i tragedije u kojoj strada njena najbolja prijateljica, Selina je prisiljena donijeti najtežu odluku svog života - izabrati između ljubavi svog života i sigurnog, ali praznog života koji su za nju predvidjeli njeni. Njena odluka vodi je na put ispunjen tajnama, žrtvom i osobnom borbom, dok se paralelno odvijaju i velike povijesne promjene koje će oblikovati svijet pred Drugi svjetski rat.

    Iona Grey uspijeva vješto ispričati priču o kompleksnim karakterima uhvaćenim u mrežu društvenih normi, ličnih želja i istorijskih zbivanja. Knjiga "Kao treptaj u noći" istražuje kako osjećaji strasti i ljubavi mogu preživjeti u najtežim okolnostima, ali i kako se unutarnji sukobi i odluke mogu odraziti na cijeli život.

    Kroz bogate deskripcije, uvjerljive dijaloge i emocionalno složene situacije, ova knjiga ostavlja snažan utisak na čitatelja, vodeći ih kroz niz emotivnih visova i padova, sve dok se ne izgrade u ključnim trenucima razotkrivanja i otkupljenja. "Kao treptaj u noći" je istinski nezaboravan roman koji preispituje što znači živjeti životom punim strasti, bez obzira na sve prepreke.

    Više detalja

    Br.strana: 402

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2020.

    Izdavač: Znanje Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533601052

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239724
    Cena: 3.633 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 402

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2020.

    Izdavač: Znanje Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533601052

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.