• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Kako ubiti vlastitu obitelj
    Kako ubiti vlastitu obitelj

    Kako ubiti vlastitu obitelj

    OPIS KNJIGE:


    "Kako ubiti vlastitu obitelj"
    autorice Belle Mackie provokativan je roman koji se igra granicama satire i psihološkog trilera, kroz vizuru antijunakinje koja ljuti i fascinira. Ovo ambiciozno djelo, u kojem Grace Bernard preuzima hladnokrvan quest za osvetom nad svojom obitelji, istražuje duboke pukotine modernog društva, klasnu nepravdu, te zamršene obiteljske dinamike.

    Grace Bernard je kompleksna figura čiji život nije ništa manje od tragikomične operete kada su u pitanju isprepleteni odnosi u njezinoj obitelji. Nakon što joj je život nepovratno poremećen stjecajem unutarnjih obiteljskih konflikata i nesreća, ona se postavlja na hladnokrvnu misiju retribucije. Njezina osveta se odvija precizno, inteligentno i, povremeno, izuzetno okrutno. Međutim, zaplet dobiva neočekivani obrat kada Grace završi u zatvoru, ironično, ne za zločine koje je počinila, već za jedan koji nije skrojila.

    Bella Mackie majstorski manevrira elementima crnog humora i napete drame, izlažući kritiku društva koje stvara i oblikuje takve osobe kao što je Grace. Kroz sarkastični narativ, Mackie razotkriva apsurde pravnog sistema, pukotine klasnog društva i umiruće nade u pravednost. Svaki lik u romanu služi kao sredstvo za dublje istraživanje osobne moralnosti, motivacije za zločin i nepredvidive posljedice odluka vođenih osvetom.

    Osim toga, "Kako ubiti vlastitu obitelj" ne samo da se usredotočuje na osobnu osvetu glavne junakinje, već i na šire društvene implikacije obiteljskih odnosa i naslijeđenih bogatstava koje često dolaze s očekivanjima i obavezama. Mackie koristi Gracein lik kao sredstvo za istraživanje i propitivanje prirode slavnih zlikovaca, čime potiče čitatelje da razmisle o granicama empatije i razumijevanja za one koji se odluče na mračne puteve.

    Knjiga je primila pohvale za svoj originalan pristup pripovijedanju i izuzetno vođenje radnje koja čitatelje drži prikovane uz stranice. Njena hvala dolazi od poznatih figura kao što su Richard Osman i Jojo Moyes, što dodatno govori o snazi i privlačnosti Mackiejine proze.

    "Kako ubiti vlastitu obitelj"
    je izazovna, kontroverzna i krajnje zarazna knjiga koja osvjetljava najtamnije kutke ljudske psihe i društvene strukture.

    Više detalja

    Br.strana: 388

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533721033

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239614
    Cena: 4.501 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 388

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533721033

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.