• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Jednostavno najbolji
    Jednostavno najbolji

    Jednostavno najbolji

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Jednostavno najbolji" autorke Suzan Elizabet Filips je dinamična i uzbudljiva priča koja vodi čitatelje kroz niz neplaniranih događaja, iznenađujućih obrta i emocionalnih previranja.

    Centralni likovi su Bret Rivers, carizmatični i uspešni sportski agent, i Rori Garet, žena koja se bori da ostvari svoje snove i pronađe svoje mesto u svetu. Bret, poznat po svojoj sposobnosti da rešava sve izazove koje mu karijera baca pred noge, iznenada se nalazi u seriji nezgoda koje potresaju temelje njegovog profesionalnog i ličnog života.

    Sve počinje kada Bret, na proslavi u čast njegovog najvažnijeg klijenta, Klinta Gareta, završi u krevetu sa Klintovom sestrom Rori, misleći da je ona samo prolazna avantura. Rori, koja se osjeća kao hodajuća katastrofa i koja se suočava sa brojnim neuspesima, uključujući i nedostatak sredstava za ostvarenje sna o otvaranju prodavnice čokolade, pokušava pronaći utehu u vezi za jednu noć. Međutim, njihov svet se potpuno menja kada se nekoliko dana kasnije, u kući njenog brata Klinta, nađe leš, a Klint nestane bez traga.

    Bret i Rori, vođeni potrebom da očiste Klintovo ime i reše misteriju, kreću na put koji ih vodi duboko u lavirint laži, opasnosti i neočekivanih otkrića. Ova potraga postaje test izdržljivosti i snalažljivosti, ali i prilika da se suoče sa sopstvenim predrasudama i osećanjima. Na tom putu, Bret i Rori ne samo da se moraju izboriti sa spoljnim preprekama, već i sa unutrašnjim demonima i međusobnom privlačnošću koja se ne da lako zanemariti.

    Suzan Elizabet Filips majstorski isprepliće strast, intrige i humor, kreirajući priču koja je istovremeno napeta i dirljiva.

    "Jednostavno najbolji" istražuje teme ljubavi, izdaje i oproštaja, nudeći čitateljima ne samo zabavu, već i uvide u složenosti ljudskih odnosa.

    Sa svojim živopisnim likovima i brzim tempom, ova knjiga je pravi izbor za sve ljubitelje romantičnih trilera koji traže više od obične ljubavne priče.

    Više detalja

    Br.strana: 233

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: BDR Media

    ISBN: 9788660123413

    Šifra: 238791
    Cena: 249 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 233

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: BDR Media

    ISBN: 9788660123413

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.