• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Jednom vereni,vereni zauvek
    Jednom vereni,vereni zauvek

    Jednom vereni,vereni zauvek

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Jednom vereni, vereni zauvek" autorke Virdžinije Hit, predstavlja šarmantnu romantičnu komediju koja vrvi od zapleta, humorističnih nesporazuma i neočekivanih obrta.

    Smeštena u slikoviti engleski pejzaž, ova priča nudi svež pogled na klasičnu temu lažne veridbe, preplitajući je sa toplim humorom i iskrenom romantikom.

    Glavni lik, Hju Stendiš, grof Feram, lik je koji personifikuje britanski aristokratski šarm i nepokolebljivu želju za životom neženje. Njegova majka, plemkinja željna da vidi svog sina oženjenog, radi sve što može da mu pronađe odgovarajuću suprugu, čak i ako to znači da krene preko okeana da pronađe savršenu kandidatkinju. Da bi izbegao ovaj planirani marifetluk, Hju izmišlja vezu sa lažnom verenicom, nadajući se da će tako održati majku na distanci.

    U ovu uigranu komediju stupa Minerva Merivel, talentovana ali siromašna umetnica koja brine o svoje dve mlađe sestre nakon što ih je otac napustio. Kad se Hju i Minerva sretnu, ona postaje glavni kandidat za ulogu njegove "verenice" u složenoj igri koju Hju planira. Minervin pristanak na ovu pretvaru vodi do niza komičnih, a ponekad i kaotičnih situacija na Hjuovom imanju, koje ni jedan od njih nije mogao predvideti.

    Kako laž postaje sve kompleksnija, a Minervina prisutnost sve više uznemiruje Hjuov pedantno osmišljen plan, njih dvoje polako počinju da otkrivaju istinske osećaje jedno prema drugom. Uzorci laži koje tkaju postaju sve tanji, a istinska ljubav počinje da se javlja na najneočekivanijim mestima.

    Ono što "Jednom vereni, vereni zauvek" čini posebno privlačnim jeste način na koji Virdžinija Hit tka svoje likove i njihove odnose, predstavljajući čitaocima karaktere koji su istovremeno ranjivi, duhoviti i neodoljivi. Njihova interakcija nije samo izvor zabave već i sredstvo kroz koje se istražuje šta znači voleti iskreno, bez obzira na okolnosti.

    Kako se priča odmotava, čitaoci će biti sve više uvučeni u web laži i romanse, sve do iznenađujuće, ali i krajnje zadovoljavajuće završnice. Uz izvanredan osećaj za humor, vrcave dijaloge i srceparajuće trenutke, "Jednom vereni, vereni zauvek" je roman koji slavi kako neplanirane puteve do ljubavi, tako i čudesnu moć pravog, dubokog poverenja i razumevanja između dvoje ljudi.

    Više detalja

    Br.strana: 304

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610051865

    Šifra: 239616
    Cena: 1.099 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 304

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610051865

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.