• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Jedna od mnogih
    Jedna od mnogih

    Jedna od mnogih

    OPIS KNJIGE:

    "Jedna od mnogih" autorke Dr Talije Milošević je roman koji duboko istražuje značaj ljubavi kao osnovnog pokretača u životu. Inspirisan životnim iskustvima autorke i njenom bakom, koji su oblikovali njen pogled na svet, roman se bavi ontološkim temama o prirodi ljubavi, izbora, i suštinske snage žene.

    Talija Milošević koristi svoj bogat životni put koji obuhvata raznovrsne profesionalne i lične uspehe kao platno na kojem slikarski prikazuje složenost ljudskog iskustva.

    Roman prati više generacija žena, usredsređujući se na junakinje koje su snažne, nežne i odlučne, noseći u sebi duboku emociju i sposobnost da prevaziđu životne izazove. Kroz njihove priče, Milošević istražuje kako ljubav utiče na osobne izbore i profesionalne puteve, povezujući segmente života koji bi se možda uobičajeno činili nasumičnim ili nevezanim.

    Centralna tema romana je kako se život može shvatiti kao ples vođen ljubavlju, gde je svaki korak protiv ljubavi pogrešan korak. Ova filozofska meditacija o ljubavi se protivi društveno prihvaćenim, ali površnim i lažnim vrednostima koje često dominiraju našim životima. Ljubav je prikazana kao najviša vrednost koja povezuje sve aspekte postojanja, od porodičnih veza do profesionalnih dostignuća.

    Milošević koristi figure staroslovenskih boginja — Žive, Vesne, Lade i Morane — kako bi dodatno istakla vezu između svojih likova i dubokih kulturnih korijena koji definiraju prostor i vreme u kojem junakinje žive i razvijaju se. Ove boginje simboliziraju različite aspekte života i prirode, te služe kao vodiči i inspiracija za junakinje romana.

    Dr Talija Milošević piše sa izraženom poetičnošću i introspektivnošću, što čitaocima omogućava da duboko zaronite u unutrašnji svet njenih likova. Ona istražuje složene emocionalne pejzaže kroz koje se njeni likovi kreću, čineći njihove borbe i trijumfe izuzetno stvarnim i emotivno rezonantnim.

    "Jedna od mnogih" nije samo roman o jednoj ženi ili čak o generacijama žena; to je oda snazi i trajnosti ljubavi kao univerzalne istine koja nadilazi pojedinačne živote.

    To je istovremeno svedočanstvo o ljubavi, udžbenik srčanosti, i prozor u duše žena koje žive punim plućima, prihvatajući sve izazove sa gracioznošću i hrabrošću. Ovo delo predstavlja emotivno i intelektualno ispunjenje koje potiče na razmišljanje i nudi duboku satisfakciju.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 240

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Media Sfera

    ISBN: 9788682136118

    Šifra: 240004
    Cena: 1.500 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 240

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Media Sfera

    ISBN: 9788682136118

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.