• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Gramatika savremenog japanskog
    Gramatika savremenog japanskog

    Gramatika savremenog japanskog

    Grupa autora

    OPIS KNJIGE:

    Gramatika sadrži opis aktuelnih gramatičkih pojava, jasna objašnjenja, veliki broj praktičnih primera, napomena, izuzetaka, zanimljivosti, unakrsnih referenci, detaljni indeks, kao i preglednu grafičku obradu.

    Aktuelna originalna gramatika japanskog jezika približava pojedinačne gramatičke pojave pomoću jednostavnih pravila i praktičnih primera. Veliku pažnju smo posvetili strukturama rečenica i gramatičkim pojavama, koje su za srpske studente najteže (konjugacija prideva, partikule i sl.). Gramatika japanskog je namenjena pre svega onima koji uče jezik, od početnika, pa sve do naprednih studenata.

    Potpuno nova gramatika savremenog japanskog jezika. Čitaocima pruža jasan pregled savremene japanske gramatike, bez previše lingvističkih termina koji bi mogli da obeshrabre početnike i srednje napredne govornike ovog jezika. Pravila su praćena praktičnim informacijama koje mogu da budu od pomoći u boljem shvatanju gramatičkih pojava i njihovom pravilnom korišćenju. Primeri su pažljivo odabrani kako bi što bolje odražavali savremeni jezik i trendove koji se u japanskom javljaju. Pored svake rečenice se nalazi i prevod, što pomaže boljem pamćenju pročitanih pravila, kao i neprestanom širenju vokabulara.

    Ova gramatika nije zamišljena kao iscrpna teorijska rasprava o svim gramatičkim pojavama, svakom izuzetku, teoriji i fazi razvoja jezika. Ona je pre svega pisana sa ciljem da bude praktični pomoćnik osobi koja želi da nauči savremeni japanski jezik. U ove svrhe je u tekst dodat veliki broj praktičnih informacija i preporuka, koje su tu olakšaju razumevanje i upotrebu naučenih gramatičkih pojava. Akcenat je stavljen pre svega na objašnjenje specifične strukture rečenice, kao i na pojave koje nama mogu biti strane i problematične za razumevanje (konjugacija prideva i sl.).

    Tokom rada na ovom izdanju smo koristili moderne gramatike i priručnike. U njemu ćete pronaći i veliki broj preglednih tabela među kojima se možete veoma lako orijentisati. Sve ovo čini našu gramatiku odličnim pomoćnikom kako početnicima, tako i naprednijim studentima, kao i predavačima koji žele da uvek imaju pri ruci sve važne informacije o japanskoj gramatici.

    Više detalja

    Br.strana: 208

    Povez: meki

    God.izdanja: 2020.

    Izdavač: Lingea

    ISBN: 9788664510905

    Šifra: 221703
    Cena: 1.190 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 208

    Povez: meki

    God.izdanja: 2020.

    Izdavač: Lingea

    ISBN: 9788664510905

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.