• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Gost iznenađenja
    Gost iznenađenja

    Gost iznenađenja

    OPIS KNJIGE:

    Roman "Gost iznenađenja" kanadske spisateljice Nite Prose nastavlja priču o Molly Gray, iznimnoj glavnoj sobarici, čiji život postaje središte uzbudljive kriminalističke intrige smještene u prestižnom Hotelu Regency Grand. Nakon što je osvojila čitatelje u romanu "Sobarica", Molly se ponovno nalazi u središtu dramatičnih događaja koji testiraju njezin moral, inteligenciju i snalažljivost.

    Radnja romana započinje u trenutku kada Molly, ponosna na svoj posao i život koji je konačno počela smatrati savršenim, biva zatečena strašnim incidentom. J. D. Grimthrope, svjetski priznati autor krimića, iznenada umire u hotelu, a njegova smrt brzo se pokaže kao ubojstvo. Tragični događaj prijeti uništiti ugled hotela koji Molly smatra svojim utočištem i izvorom stabilnosti.

    U istrazi smrti angažirana je detektivka Stark, Mollyna stara poznanica i protivnica, čija uloga dodatno komplicira situaciju. Kako se istraga odmiče, Molly se nađe usred labirinta tajni, laži i izdaja. Uvjerenje da ključ rješenja misterije leži u prošlosti koju je Molly pokušavala ostaviti iza sebe, vodi do otkrića koje bi moglo promijeniti sve što zna o sebi i ljudima oko sebe.

    Nita Prose majstorski tka zaplet koji spaja elemente trilera i duboke psihološke studije likova. Molly, kao protagonistica, prikazana je kao slojevita i fascinantna figura čiji jedinstveni talenti za čišćenje i detektiranje detalja iz prošlosti dobivaju novu dimenziju u svjetlu novonastalih događaja. Kroz seriju napetih preokreta, Molly se suočava ne samo s pritiscima rješavanja zločina, već i s osobnim izazovima koji proizlaze iz njezine prošlosti.

    "Gost iznenađenja"
    istražuje teme identiteta, povjerenja i preživljavanja unutar društveno visoko stratificiranog okruženja luksuznog hotela. Prose upotrebljava bogat jezik i detaljne opise kako bi dočarala složen svijet Hotelu Regency Grand, stvarajući osjećaj neposrednosti i uranjajući čitatelje duboko u svaki kutak Mollynog svijeta.

    Ovaj roman je idealan za ljubitelje dobro ispisanih kriminalističkih priča koji cijene kompleksnost likova i neočekivane zaplete. Njegova snaga leži u sposobnosti autorice da stvori zanimljivu i uverljivu naraciju koja čitatelje vodi kroz niz emocionalnih i intelektualnih izazova, čineći "Gost iznenađenja" ne samo dostojnim nastavkom priče o Molly Gray, već i samostalnim literarnim djelom koje zadržava pažnju do samog kraja.

    Više detalja

    Br.strana: 272

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533721507

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239664
    Cena: 4.501 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 272

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533721507

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.