• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Draga Doli: O ljubavi, životu i prijateljstvu
    Draga Doli: O ljubavi, životu i prijateljstvu

    Draga Doli: O ljubavi, životu i prijateljstvu

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Draga Doli: O ljubavi, životu i prijateljstvu" Dolly Olderton predstavlja zbirku mudrosti, iskustava i emocionalnih trenutaka koji su proizašli iz autorkinog dugogodišnjeg rada kao kolumnistkinje za rubriku "Draga Saveti" u Sunday Times Style.

    Olderton u ovoj knjizi suptilno i s puno empatije razmatra univerzalne životne teme koje se dotiču svih nas – ljubavi, prijateljstva, porodičnih odnosa, i unutrašnjih borbi s kojima se suočavamo.

    Knjiga je koncipirana kao zbirka pisama i odgovora koji pokrivaju širok spektar životnih situacija. Svako pismo odražava ljudske nesigurnosti, nedoumice, i radosti, dok svaki odgovor Dolly Olderton nosi sa sobom toplinu, humor i mudrost stečenu kroz lična iskustva.

    Ona se ne libi da se upusti u složene, često bolne teme, ali to čini s dubokim razumevanjem i bez osude, pružajući podršku i utehu onima koji tragaju za rešenjima.

    Oldertonova se u ovoj knjizi pokazuje kao verna saputnica kroz životne izazove, nudeći ne samo praktične savete, već i osećaj zajedništva, potvrđujući da u svim našim problemima i dilemama nismo sami. Njeni odgovori odišu sestrinskom ljubavlju i podrškom, često ohrabrujući čitaoce da prigrle sopstvene nesavršenosti i da se oslanjaju na svoju unutrašnju snagu.

    "Draga Doli: O ljubavi, životu i prijateljstvu" nije samo zbirka saveta – to je vodič za preživljavanje u svetu u kojem često zaboravljamo da budemo nežni prema sebi i drugima. Kroz svoje reči, Olderton nas podseća na važnost ljubavi i prijateljstva, ali i na to da su sve naše emocije – bilo da su bolne ili radosne – vredne pažnje i prihvatanja.

    Ova knjiga je namenjena svima koji se ponekad osećaju izgubljeno ili usamljeno, ali i onima koji žele da prodube svoje razumevanje ljudske prirode i odnosa.

    Upravo zbog ovog univerzalnog pristupa, "Draga Doli" zauzima posebno mesto među savremenim delima koja govore o životu, nudeći čitaocima utehu, razumevanje, i osećaj da su njihove priče i osećanja deo jednog šireg ljudskog iskustva.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 224

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652153626

    Šifra: 241087
    Cena: 799 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 224

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652153626

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.