• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Dnevnik virtuelnog zavodnika
    Dnevnik virtuelnog zavodnika

    Dnevnik virtuelnog zavodnika

    OPIS KNJIGE:

    "Dnevnik virtuelnog zavodnika" Radovana Vlahovića predstavlja izazovno književno delo koje fluidno navigira između stvarnosti i sna, između virtuelnog i realnog, tvoreći složenu narativnu strukturu koja čitaocima pruža kako izazov, tako i užitak u dešifrovanju.

    Vlahović ovu prozu formira kao ’snovnik’, reinterpretirajući i dekonstruišući tradicionalne formate dnevnika kako bi se priklonio fluidnosti i nepredvidivosti sna. Elementi sanjanja i stvarnosti isprepletani su kroz narativ, gde likovi i događaji često imaju svoje dublje, simbolične značenje.

    Roman uvodi čitaoce u um umetnika čija su razmišljanja, maštarije i snovi zarobljeni na stranicama dnevnika. Glavni narativni tok povezuje se s ranijim Vlahovićevim radovima, čineći ovu knjigu dio šireg, komplikovanijeg literarnog mozaika. Njegova priča sažima i proširene realnosti i one intimne, emocionalne sfere, istražujući potragu za ljubavlju i razumevanjem u nestabilnom, često haotičnom digitalnom dobu.

    Unutar "Dnevnika virtuelnog zavodnika", čitanje muzike ćutanja i osluškivanje vazdušne melodije nisu samo poetični opisi, već simbolički elementi koji ilustruju dublje tragove duhovnosti i potrage za smislom. Vlahović koristi ovu multidimenzionalnu naraciju da postavi teme kao što su identitet, realnost i virtualnost, istražujući kako se pojedinci povezuju i razumeju u modernom svetu koji je sve više oblikovan tehnologijom i digitalnim komunikacijama.

    Završetak knjige ne donosi jednostavne odgovore već ostavlja prostor za dalje istraživanje i interpretaciju, naglašavajući složenost emocionalnog i digitalnog pejzaža u kojem se likovi nalaze. Radovan Vlahović majstorski predstavlja žanrovsku hibridnost, gde se čitalac nalazi na granici između budnog stanja i sna, te između literarne stvarnosti i fantastike, čime "Dnevnik virtuelnog zavodnika" postaje dinamično, provokativno delo koje izaziva i fascinira.

    Više detalja

    Br.strana: 163

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2022.

    Izdavač: tzr Nikasso-NM -Banatski kulturni centar

    ISBN: 9788660295714

    Šifra: 239711
    Cena: 800 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 163

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2022.

    Izdavač: tzr Nikasso-NM -Banatski kulturni centar

    ISBN: 9788660295714

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.